Ultimele vești despre James Bond. Ce se întâmplă cu celebra serie de filme

Ultimele vești despre James Bond. Ce se întâmplă cu celebra serie de filme
Au apărut vești despre celebra serie de filme James Bond. Mai exact, despre ultimul film din serie, care este așteptat de toată lumea.

Au trecut șase ani de la ultimul film Bond, iar fanii sunt dornici să vadă un nou film din serie. Ultimul actor pe care l-a întruchipat pe celebrul spion este Daniel Craig. Craig a apărut pentru prima dată ca Bond în Casino Royale din 2006. Au urmat  ”Quantum of Solace” din 2008, ”Skyfall” din 2012 și ”Spectre” din 2015. Acum, vin în sfârșit vești despre noul film James Bond. 

Fanii așteptau cu nerăbdare al cincilea film James Bond în care urmează să joace actorul. Filmul s-a confruntat cu mai multe întârzieri la data lansării, cel mai recent fiind împins din aprilie 2021 până pe 8 octombrie. Probabil după ce MGM a realizat impactul prelungit pe care coronavirusul îl va avea în continuare asupra cinematografelor. 

Ultimele vești despre James Bond. Filmul apare mai devreme decât se așteptau fanii


La șase ani de la lansarea ultimului James Bond, fanii pot răsufla în sfârșit ușurați. ”No time to day”, al cincilea film al lui Craig și ultimul din serie, va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie mai devreme decât era plănuit, adică în 30 septembrie anul acesta. Ulterior, acesta va fi disponibil în toată lumea. 

”No Time to Die” va marca întoarcerea unor fețe familiare din filmele anterioare ale lui Craig. Printre ele personajul ”M” jucat de Ralph Fiennes, Eve Moneypenny (interpretată de Naomie Harris) și agentul CIA al lui Jeffrey Wright Felix Leiter. Filmul va prezenta de asemenea noi personaje interpretate de Rami Malek în rolul ticălosului Safin, Ana de Armas în rolul Paloma. Regizat de Cary Fukunaga, pelicula reprezintă ultima rundă a lui Craig ca spion iconic, făcând filmul cu atât mai anticipat. La un moment dat, platformele de streaming ar fi licitat să achiziționeze filmul pentru a-l trimite direct la vizionare pe internet. MGM a ales în cele din urmă să rămână cu o lansare cinematografică. 

Foto: Facebook

Actrița din „Titanic”, Kate Winslet, îi pune la zid pe regizorii Polanski și Woody Allen. Ce a transmis actrița „abuzatorilor”

Recomandarile noastre