Scene importante din James Bond „No Time to Die” se refilmează. Producătorii au o mare problemă

Scene importante din James Bond „No Time to Die” se refilmează. Producătorii au o mare problemă
Producătorii filmului James Bond au început să refilmeze scene cheie într-o încercare disperată de a redresa situațiile din scenele care conțin plasare de produse, sensibile la trecerea timpului și implicit a „modei”. Toate astea după ce „No Time To Die” - titlul ultimei producții Bond, a fost amânat din nou.

Scene importante din James Bond „No Time to Die” se refilmează. Filmul a fost programat să fie lansat în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei.  „Actualizările” vor fi făcute francizei 007, în speranța de a rezolva onorabil situația produselor aflate în „plasare”. Articolele de înaltă tehnologie au evoluat pe parcursul acestui an, în care premiera nu a mai putut avea loc.

O sursă din interior a declarat pentru The Sun  că detaliile depre gadgeturi  și produse  sunt aduse la zi. „Toată lumea știe că James Bond poartă întotdeauna prototipuri și noi apariții, iar când va apărea filmul, acestea ar fi deja ieșite din modă”.

ScenJames Bond, „No Time to Die” se refilmează

Este evident că unele dintre scene vor trebui să fie foarte atent editate și analizate pentru a actualiza lucrurile.

Se pare că „No Time To Die” prezintă o serie de produse sponsorizate, inclusiv gadget-uri de la firme de tehnologie și telefoane mobile furnizate de Nokia. Alte plasări de produse includ ceasuri Omega, încălțăminte Adidas și șampanie Bollinger.

Plasarea de produse este o practică obișnuită în industria cinematografică și este o componentă necesară la finanțarea producțiilor costisitoare.

Ultimul film al lui Daniel Craig în rolul 007

„No Time To Die” este al 25-lea film din franciză și va prezenta ultima interpretare a lui Daniel Craig în calitate de agent 007. Ultima dată de lansare preconizată este 8 octombrie 2021.

Lansarea filmului, regizat de Cary Joji Fukunaga, trebuia să fie în aprilie 2020, dar a fost schimbată cu aprilie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, scene importante din James Bond „No Time to Die” se refilmează.

ScenJames Bond, „No Time to Die” se refilmează

„No Time To Die” îl urmărește pe James Bond după ce a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica, când vechiul său prieten Felix Leiter de la CIA, interpretat de Jeffrey Wright, apare pentru a cere ajutor.

Părăsind viața aparent fericită alături de Madeleine (Lea Seydoux), Bond se întoarce pe teren pentru a-l înfrunta pe Safin (Rami Malek), care este înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă care ar putea avea impact asupra lumii.

ScenJames Bond, „No Time to Die” se refilmează

Producătorul Barbara Broccoli a spus că filmul va oferi un final satisfăcător pentru ultimul Bond interpretat de Daniel Craig. „Este un punct culminant a tot ceea ce a trecut prin portretizarea personajului său și care leagă toate poveștile.  Trebuie să spun că este un film destul de epic”, a spus aceasta, conform Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește diva

Recomandarile noastre