Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește diva

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește diva
În lumina ultimelor evenimente și a relației cu Gabriel Bădălău, Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește diva de fapt.

După ce chiar Gabriel Bădălău a recunoscut relația cu diva autohtonă Bianca Drăgușanu, toată lumea a fost cu ochii pe cei doi. Mai ales că au fost împreună în Maldive, acolo unde au avut parte de o vacanță romantică ce s-a lăsat cu petale de trandafiri și cine la lumina lumânării. Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește.

Într-un interviu, Bianca Drăgușanu spunea clar că urmează o a treia căsnicie. ”Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu avem niciun copil, nu avem nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri și cred că în viața mea deja se petrec lucuri atât de frumoase pentru care sunt atât de mulțumită și de fericită, crezând încă o dată cu putere că tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un scop”, declara Bianca în urmă cu câteva luni. 

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. A spus pe cine iubește de fapt.

Săptămâna trecută diva s-a pozat în rochii de mireasă, iar fanii s-au întrebat dacă nu care cumva blondina pregătește ceva. Astăzi însă, Bianca a dat cărțile pe față și a dezvăluit pe cine iubește de fapt. 

Într-o postare pe Instagram, care o înfățișa într-o rochie roșie, lungă, Bianca Drăgușanu se uită gânditoare în oglindă. La poză, diva a scris următorul mesaj: ”Te iubesc. Și eu. Best relashionship ever” ( n.r traducere ”cea mai buna relație dintotdeauna). Mesajul divei a fost extrem de clar, anume că indiferent câți bărbați ar trece prin viața ei, întotdeauna se va iubi pe ea în primul rând. Iar asta nu poate să fie decât o atitudine sănătoasă. Să fi fost însă acesta un mesaj cu trimitere la Bădălău? Nu știm, însă un lucru e clar. Diva nu glumește și nu se joacă. 

Recomandarile noastre