Monica Gabor, în vacanță la sora ei, Ramona. Se bucură de soare în Dubai

Monica Gabor, în vacanță la sora ei, Ramona. Se bucură de soare în Dubai
Monica Gabor pare că are tot ce își dorește alături de Mr. Pink. Îi lipsea totuși ceva: îi era dor de sora ei, Ramona Gabor. Așa că s-a dus să o vadă, într-o vacanță, în Dubai.

Monica Gabor a plecat în vacanță în Dubai, la sora ei, Ramona Gabor, stabilită de 10 ani în Dubai. Din pricina pandemiei, cele două nu s-au văzut de o lungă perioadă de timp.

Monica Gabor, în vacanță la sora ei, Ramona

Monica Gabor o ține într-o petrecere. Pe 8 ianuarie, Monica Gabor a împlinit vârsta de 33 de ai, iar sora ei Ramona, 32 de ani, pe 16 ianuarie. Mai mult, Irina, fiica ei, a împlinit 14 ani, pe 18 ianuarie.

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani, pe 18 ianuarie.

Monica Gabor a petrecut fericită Sărbătorile de iarnă, alături de familia ei din SUA. A postat fotografii cu  soțul ei și cei doi copii, băiețelul lui Mr Pink, Anthony, și Irinuca.

Monica le-a arătat fanilor, dar și Ramonei, cum arată zilele ei de weekend în SUA. A postat o imagine de pe o plajă din Malibu, unde s-a relaxat alături de familia ei, la un picnic în timp ce priveau un superb apus.

De fapt, așa au comunicat cele două surori în plină pandemie, pe Instagram.

Monica Gabor, în vacanță în Dubai

Monica Gabor a dezvăluit pe Instagram că a plecat în vizită la sora ei, Ramona Gabor, în Dubai, unde aceasta promovează de zor colecția lor de parfum.

Cele două surori locuiesc de 10 ani la mare distanță una de alta. Monica Gabor în America, Ramona Gabor în Dubai. Cele două și-au găsit liniștea și trăiesc în bunăstare.

Rănile trecutului, dezamăgirea divorțului, toate au fost date uitării în momentul în care Monica Gabor a pășit pe pământul american. Aici a dat o nouă șansă iubirii, iar acum este din nou o femeie fericită în brațele unui bărbat care o apreciază și o iubește.

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor și-a găsit fericirea în brațele lui Mr Pink, un chinez stabilit în Malibu, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Fosta scorpie de la Izvorani dă de înțeles că cei doi sunt căsătoriți, iar Irinel Comubeanu spune că nu este adevărat.

”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu, la emisiunea Denisei Rifai, de la Kanal D.

Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu după 5 ani

Monica Gabor a fost, în urmă cu aproape 10 ani, o figură foarte controversată a lumii mondene. Era o frumoasă adolescentă din  Bacău când  l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, bărbatul cu care s-a căsătorit la vârsta de 18 ani.

Omul de afaceri avea atunci o situație financiară deosebită, așa că i-a oferit soției sale tot ce a avut mai bun. Mariajul lor a durat 5 ani, iar după ce s-au separat modelul a plecat în America.


Ce spune acum Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. I-a tocat banii?

Bahmu îl apără pe Iri! Atac la Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor. „Le-a căpătuit!”

Recomandarile noastre