Actrița din „Titanic”, Kate Winslet, îi pune la zid pe regizorii Polanski și Woody Allen. Ce a transmis actrița „abuzatorilor”

Actrița din „Titanic”, Kate Winslet, îi pune la zid pe regizorii Polanski și Woody Allen. Ce a transmis actrița „abuzatorilor”
Actrița din ”Titanic” a luat atitudine în fața acuzelor de abuz contra a doi regizori cunoscuți. Kate Winslet îi pune la zid pe Polanski și Woody Allen. Ce a transmis vedeta.

Scandalul #metoo de la Hollywood nu se mai termină. O serie de celebrități au fost acuzate în ultimii ani de abuz. Printre aceștia se află și celebrii regizori Roman Polanski și Woody Allen. Acum, actrița din filmul „Titanic”, Kate Winslet îi pune la zid pe Polanski și Woody Allen și ia atitudine.

Woody Allen este acuzat că și-a abuzat sexual fata adoptivă, pe Dylan Farrow, în 1992, pe când aceasta avea doar șapte ani. Recent, un documentar a scos la iveală o serie de video-uri incriminatoare făcute de Mia Farrow, fosta iubită a lui Allen și mama adoptivă a lui Dylan.

Kate Winslet și Roman Polanski

Roman Polanski a fost și el acuzat de abuz sexual contra minorilor. Faimosul regizor a fost inclusiv condamnat la șase ani de închisoare pentru abuz sexual, însă a fugit din State și a stat ascuns în țări care nu aveau tratate de extrădare. În timp, unele fapte s-au prescris, în timp ce pentru celelalte avocatul lui Polanski a cerut închiderea dosarelor. 

Kate Winslet îi pune la zid pe Polanski și Woody Allen. Regretă că a jucat în filmele lor 

Într-un interviu recent, Kate Winslet a condamnat categoric faptele celor doi și a luat atitudine. Actrița din ”Titanic” a spus că regretă că a jucat în filmele lor vreodată. ”Nu trebuia să lucrez cu Woody sau Roman, iar aceste regrete mă vor urmări mereu. Mi se pare de necrezut că acești oameni au fost atât de respectați în industrie și pentru atât de mult timp”, a spus actrița. 

Aceasta a continuat. ”Întotdeauna vor exista oameni care vor spune <păi da, dar ai făcut filmul…>. Dar trebuie să fim capabili să ne schimbăm și să mergem înainte, nu-i așa?”, a încheiat vedeta. Kate Winslet a jucat în ”Carnage” regizat în 2011 de Polanski, dar și în ”Wonder wheel” al lui Woody Alley în 2017. 

Foto: Facebook 

Raoul, artistul care a sfidat legea și a condus mult timp fără carnet. Cum a fost pedepsit