Chef Florin Dumitrescu, momente grele. Soția sa a ajuns pe mâna medicilor

Chef Florin Dumitrescu, momente grele. Soția sa a ajuns pe mâna medicilor
În timp ce Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai iubiți chefi se află în Grecia, la filmările noului show gastronomic, Chefi la limite, soția sa a ajuns în spital.

Cristina Dumitrescu, soția lui Florin Dumitrescu și-a speriat fanii. Ce se întâmplă cu aceasta, de ce a ajuns la spital.

Chef Florin Dumitrescu, momente grele. Soția sa a ajuns pe mâna medicilor

Primul care a început să aibă probleme în familia Florin Dumitrescu a fost chiar el. Cu puțin timp în urmă, îndrăgitul bucătar a fost obligat să-și facă o operație, după ce a fost la o simplă pedichiură. Din fericire, totul a ieșit bine și acum se află alături de cei doi prieteni, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu la filmările pentru noul show gastronomic, în Grecia.

Fetița lor și-a rupt mâna

Cu doar câteva zile în urmă însă, fetița lui, micuța Ava, a ajuns și ea pe mâna medicilor. Cea mică probabil că a alergat în curtea casei, a căzut pe mână și a reușit să o rupă. Motiv pentru care mama a alergat cu ea la spital, iar medicii i-au pus-o în ghips. Cristina a spus totul prietenilor de pe contul de socializare.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram.

Ce s-a întâmplat cu soția lui Dumitrescu

De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, a ajuns acum la spital și Cristina Dumitrescu. Internauții au văzut totul când aceasta a postat o fotografie în care apare cu o branulă la mână.  ”Hai că am continuat bine săptămâna…”, a spus Cristina Sima pe Instagram.

Aceasta nu a spus însă nimic despre problemele de sănătate pe care le are. Prietenii de pe online ai Cristinei speră că aceasta va fi bine și așteaptă în continuare detalii despre starea sa de sănătate. Aceștia i-au trimis tot felul de mesaje de încurajare și i-au spus că sunt alături de ea.

Sursă foto: spynews