S-au împlinit două săptămâni de când actrița Cristina Cioran a născut. Micuța Ema a venit pe lume mai devreme și este sub greutatea unui bebeluș născut la 9 luni. De aceea, mămica este acasă, iar ea este încă în spital, în incubator. Cristina Cioran are vești bune.

Cristina Cioran are vești bune despre fetița ei

Cristina Cioran a născut prematur din pricina unei toxiinfecții alimentare care i-a grăbit travaliul. Fetița ei, Ema, s-a născut sub greutatea normală pentru un bebeluș, de aceea este încă în spital, în incubator.

„Am avut o entercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse”, declara actrița acum două săptămâni.

Actrița a luat decizia de a se externa din spital, dar fiica ei atrebuie să mai rămână în incubator pentru a sta sub supravegherea cadrelor medicale.

Este greu pentru o mămică să nu poată ține la pieptul ei bebelușul abia născut. Dar iubitul ei, Alex Dobrescu, mama și sora, îi sunt aproape actriței.

Actrița a cerut ajutor divin

Cristina Cioran a apelat la admiratori ei pentru rugăciuni divine care, iată!, au fost ascultate. Actrița are dreptul de a-și vizita fiica doar de două ori pe săptămână, dar asta o încarcă de energie și speranță.

Spune că Ema este este o luptătoare și că a reușit să treacă peste obstacole grele.

Fetița este în continuare în incubator, iar starea ei de sănătate se îmbunătățește în fiecare zi. Medicii i-au spus Cristinei Cioran că Ema respiră deja singură, iar acum urmează să fie hrănită cu biberonul și nu prin tuburi.

Cristina Cioran a povestit pentru wowbiz.ro că bebelușa zâmbește atunci când o vede și o strânge puternic de deget.

„Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetița noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și sperăm ca totul să evolueze bine”,  a explicat Cristina Cioran.


Cristina Cioran are nevoie de ajutor. Bebelușul a venit mai repede

Cristina Cioran are interdicții clare în sarcină. Cu cine și-a comparat burtica actrița

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp