Chef Patrizia Paglieri, în vacanță cu Viviana Sposub. „Avem o chimie aparte”

Chef Patrizia Paglieri, în vacanță cu Viviana Sposub. „Avem o chimie aparte”
Fosta jurată de la Masterchef, chef Patrizia Paglieri, este unul dintre cele mai iubite personaje din România, iar cine mănâncă din mâna ei rămâne impresionat.

A reușit să se impună în frumoasa lume a artei culinare, a inventat zeci de rețete, dar sunt puțini care știu lucruri despre viața sa personală.

Chef Patrizia Paglieri a recunoscut care e cel mai mare defect al său. Ce a făcut cu Viviana Sposub în Grecia

Într-un interviu pentru Fanatik, chef Patrizia a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când face parte din proiectul Dimineața cu noi, de la Kanal D. Bruneta a mărturisit că se înțelege extraordinar de bine cu colegii, Bursucu și Viviana Sposub, ba chiar a plecat cu iubita actorului George Burcea în Grecia, unde au tras o petrecere pe cinste.

„Avem o chimie aparte”

M-am adaptat foarte bine, este un proiect care îmi place foarte mult. Eu nu am avut probleme cu trezitul dimineața. De când eram mică, țin minte că eu o trezeam pe mama ca să mă ducă la școală. Este adevărat că ora 04:30 dimineața nu este o oră la care să te trezești natural, dar acum mă trezesc singură, fără ceas.

Dar la ora 21:30 deja dorm. Când aveam restaurantele, nu mă trezeam dimineața pentru că mergeam târziu în noapte la culcare, dar eu sunt o persoană matinală ca structură. (…)

Eu mă înțeleg bine cu toți trei. Cu George (n.r. Tănase) mai fac schimb de rețete, cu Viviana Sposub am fost și în concediu în Grecia și ne-am distrat la maximum, pe Bursucu îl apreciez de foarte mult timp. Nu pot să spun că îmi este unul mai drag decât celalalt. Petrecem mai mult de două ore, cât durează emisiunea “Dimineața cu noi”, zilnic împreună și nu am avut niciodată nicio problemă. Avem o chimie aparte, a recunoscut vedeta.

„Sunt cea mai permisivă mamă din lume”

Divorțată de când era Francesco mic, ea se înțelege extraordinar cu băiatul său, dar recunoaște că are un defect: e extrem de orgolioasă. Ca mamă, sunt cea mai permisivă din lume. „Trăiesc singură cu Francesco și am încercat mereu să fiu și mama și prietenă, să vorbim deschis despre orice. Să fii mamă este cea mai grea meserie din lume. Ca parteneră… Am o relație de mulți ani, la distanță, și mai am momente când nu las de la mine, sunt orgolioasă”, a mai spus celebra italiancă.

Sursă foto: instagram