Chef Scărlătescu se înfoaie. Îi bate pe toți, la toate

Chef Scărlătescu se înfoaie. Îi bate pe toți, la toate
Chef Cătălin Scărlătescu, este unul dintre cei mai populari bucătari din România. Scărlătescu s-a născut la Constanța pe 20 iulie 1972 și s-a îndrăgostit de gastronomie încă din copilărie, datorită bunicii lui care îl delecta cu fel și fel de bunătăți.

Și-a început cariera în bucătărie la 17 ani. În primii trei ani a făcut munci precum manipulare marfă sau curățat legume, activități pe care trebuie să le fac toți tinerii bucătari aflați la început de viață. Dar acum, Scărlătescu se înfoaie. Îi bate pe toți, la toate.

Chef Cătălin Scărlătescu îi bate pe Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea

Scărlătescu se înfoaie. Este bine știut faptul că, Chef Scărlătescu este un bucătar desăvârșit. Fiind o fire competitivă, celebrul bucătar parcă se află într-o competiție în orice face. Având recent o discuție cu Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea, Scărlătescu a rescunoscut că îi „bate” pe cei doi bucătari.

„Dragilor, mă apuc să îi bat pe ăștia la niște…probe foarte interesante. Primul e (Chef Florin) Dumitrescu”, a spus Chef Scărlătescu, într-un story postat pe Instagram. 

Chef Florin Dumitrescu a intrat rapid în jocul lui, spunând: „Da! La alergat”. În cele din urmă, Chef Scărlătescu a recunoscut că era vorba despre una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, și anume, pescuitul.

„Nu mă! La șah. Și al doilea e … (Chef Sorin Bontea). Te bat la prins de știuci”, a spus Chef Scărlătescu.

Restaurantul unde gătește chef Cătălin Scărlătescu

Pentru cei care vor să îi guste burgerii, o pot face în două locuri. La restraurantul pe care îl deține împreună cu un asociat, Burgeri și Scoici, care se află în Centrul Vechi, pe strada Smârdan. 

De asemenea, el este chef la „Berăria H”, de pe Șoseaua Kiseleff nr.32, adică în incinta Parcului Herăstrău. Cătălin Scărlătescu a fost o adevărată senzaţie cand şi-a mutat ustensilele în bucătaria celei mai mari berării din sud-estul Europei.

Noi acuzații pentru Kris Jenner, în scandalul de hărțuire. Două noi plângeri de la bodyguardul ”afectat”