Chef Cătălin Scărlătescu s-a operat. Cum a ajuns sub bisturiu

Chef Cătălin Scărlătescu s-a operat. Cum a ajuns sub bisturiu
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România și membru în juriul „Chefi la cuțite”, alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. În ultimul sezon al competiției nu a ajuns cu nici un concurent în marea finală, dar echipa lui l-a ajutat pe Ionuț Belei, membru din echipa lui chef Sorin Bontea, să câștige marele premiu.

De-a lungul timpului, Scărlătescu a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. Are 48 de ani și o carieră extrem de frumoasă la care a muncit enorm. În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme, iar recent, el și-a făcut și o intervenție estetică. 

Ce intervenție estetică și-a făcut chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a vizitat clinica medicului Elena Martin, pentru o nouă îmbunătățire asupra fizicului său. De data aceasta, o intervenție estetică la nivelul feței, mai precis, la ochi. Estetic, îl deranja foarte tare lascitatea pleoapei superioare, iar specialistul i-a recomandat, în urma controlului, o operație de blefaroplastie.

Toată procedura a durat o oră, s-a realizat cu anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces. Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, dar se pare că merită investiția.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că era cu un picior în groapă, din cauza greutății. După ce a slăbit și colegii lui l-au revăzut au avut un șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine. Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. 

Cum se poartă Kate Middleton cu copiii ei și ce fel de mamă e aceasta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp