Chef Scărlătescu și Doina Teodoru duc, de fapt, vieți separate. Dezvăluiri senzaționale

Chef Scărlătescu și Doina Teodoru duc, de fapt, vieți separate. Dezvăluiri senzaționale
Doina Teodoru face furori în noua producție de la Antena 1, comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, chef Cătălin Scărlătescu rămâne preferatul tuturor în „Chefi la cuțite”. Cum e însă relația celor doi.

Sunt mereu plecați la filmări, banii nu sunt la comun, dar chef Scărlătescu și Doina Teodoru se iubesc. Și, până la urmă, asta e tot ce contează ca o relație să meargă înainte.

A fost chemată la casting, când era în vacanță, în Bali, cu Cătălin Scărlătescu. Și a fost cu noroc. Iar colegii alături de care filmează în noul serial de la Antena 1 – „Camera 609” – sunt pur și simplu fantastici, iar distracție la ea acasă.

„Am un rol de mamă, dar nu sunt numai mamă. Sunt și soră, sunt și fiică, sunt și soție, prietenă, multirol. Ne super distrăm la filmări și improvizăm foarte mult,  spre disperarea lui Federico, regizorul nostru,  dar uneori din aceste improvizații iese aur!”, a declarat actrița pentru Ciao.

Doina Teodoru, alături de mama Magda Catone și surorile

„Cătălin e mai vulcanic”

Chiar dacă nu a fost tocmai ușor în America express, Doina Teodoru ar mai pleca odată în această aventură, pentru că ce a trăit acolo nu se poate uita așa ușor. Bineînțeles, tot cu chef Scărlătescu, „cel vulcanic, super sensorial și super intuitiv”. „Iubirea! Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu?

Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV. Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzoarial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta”, a mai spus actrița.

„Fiecare face shopping cu banii lui”

Dacă în orice relație, problemele încep de la bani, nu la fel se întâmplă și între Doina și Cătălin, unde fiecare e cu banii lui. „La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!”, s-a destăinuit iubita celebrului bucătar.

America Express le-a demonstrat că au o relație puternică

„Mi-ar plăcea să avem și noi o dimineață în care să dormim până târziu”

Marea dorință a Doinei Teodoru ar fi mai mult timp liber, să poată sta cu iubitul ei, să doarmă până târziu și să aibă parte de cel mai bun mic dejun. „Din păcate nu avem atât de mult timp liber încât să zicem „hai să mai stăm și acasă”, mi-ar plăcea  și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun, dar nu, amândoi suntem mereu plecați dar e bine că asta ține flacăra aprinsă”, a declarat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre