Chirurgul vedetelor a murit astăzi într-un accident terbil de motocicletă. În urmă cu doi ani a fost condamnat pentru ucidere din culpă – Mesajul Biancăi Drăgușanu

Chirurgul vedetelor a murit astăzi într-un accident terbil de motocicletă. În urmă cu doi ani a fost condamnat pentru ucidere din culpă – Mesajul Biancăi Drăgușanu
Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit astăzi în urma unui accident de motocicletă. Acesta se afla pe podul Basarab când a pierdut controlul și s-a izbit de unul dintre parapeți.

Esteticianul vedetelor, Călin Doboș, și-a pierdut viața astăzi, după ce a căzut cu motocicleta. Se pare că acesta ar fi vrut să facă o depășire, însă s-a dezechilibrat și a căzut. Impactul a fost extrem de puternic pentru medic, intrând în stop cardiorespirator.

Chirurgul a fost resuscitat la locul accidentului zeci de minute. Medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

Medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani.

Doboș a fost creatorul Biancăi Drăgușanu

Celebra blondă din showbiz e „creația” medicului Doboș, acesta fiind autorul operațiilor de implant fesier, mamar și alte proceduri estetice.

 ”Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun. Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el… Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni…”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

În urmă cu doi ani a fost condamnat pentru ucidere din culpă după ce o pacientă a murit pe masa lui

În anul 2020, Călin Doboş a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă pe care a operat-o a murit în urma unei intervenții de liposucție.

Medicul estetician a încercat atunci să părăsească țara, în speranța că va scăpa de pușcărie, însă a fost prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II și predat Poliției din Arad.

Comunicatul Poliției

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

Cum a murit pacienta doctorului Doboș și de ce a fost unul dintre cele mai răsunătoare cazuri din medicina estetică

Doctorul Doboș a făcut ilegal, în urmă cu 9 ani, liposucții, iar o pacientă a murit după intervenţie.

O femeie în vârstă de 36 de ani din Brăila a fost operată de medicul Călin Doboş, în clinica acestuia de la acea vreme, din Galaţi. La scurt timp după intervenţie, s-a prezentat la spitalul judeţean, pentru că se simţea foarte rău, şi, după 20 de zile, a murit.

Necropsia pacientei a arătat că, în timpul operaţiei, dr. Doboș îi perforase intestinul

Rudele femeii au decis să deschidă un proces civil pentru despăgubiri în valoare de 1 milion de euro, pe care i-ar folosi ca să-i îngrijească fiica, o tânără cu handicap.

Daniel Ciuraru, fratele victimei: ”Noi ne-am ales aşa, cu o suferinţă imensă, toată familia. Cu un copil rămas singur, fără mamă, fără tată, şi handicapat de gradul 2. El a pledat tot timpul nevinovat, adică n-a avut un pic de conştiinţă să spună „băi, am greşit, îmi asum””.

A aflat că va fi arestat și a încercat să fugă din țară

În timp ce mandatul pleca din Galaţi spre Bucureşti, ca medicul să fie ridicat de la noua lui casă şi dus în arest, acesta se îndrepta către vama Nădlac. Poliţiştii l-au prins chiar când încerca să iasă din ţară.

„Pacienta a mințit”

Călin Doboș a susținut în proces că femeia care a murit în urma intervenției i-a ascuns istoricul ei medical: „A mai avut o operaţie de peritonita, în urmă cu alţi câţiva ani, de două ori a mai ingerat nişte pastile în cantitate foarte mare, care, la rândul lor, pot crea perforaţii. Plus o operaţie de tumoră de perete abdominal.”

Totodată, medicul avea autorizaţie doar pentru chirurgie maxilo-facială, nicidecum pentru chirurgie plastică, unde era doar rezident. Direcţia de Sănătate Publică a afirmat clar că nu poţi face liposucții, având ca pregătire medicina generală.

Sentinţa Curţii de Apel l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi interzicerea dreptului de a profesa timp de 4 ani.