Cine a sarit la gâtul iubitei lui Victor Slav? Frumușelul are o reacție bărbătească

Cine a sarit la gâtul iubitei lui Victor Slav? Frumușelul are o reacție bărbătească
Despre relația lui Victor Slav cu actuala sa iubită se știu destul de puține. După ce a fost mai mult decât expus prin prisma relației cu Anda Adam și a mariajului cu Bianca Drăgușanu, frumușelul de la Kanal D a vrut liniște și pace în casă. I-a ieșit, o vreme.

Toată lumea a fost curioasă să știe cine este și cum arată iubita lui Victor Slav. Zilele trecute, prezentatorul mărturisea cum merg lucrurile în relația sa de cuplu cu Selina. „Într-un cuplu e firesc să apară și discuții în contradictoriu. Dar important este cum te înțelegi cu celalalt și cum reușești să găsești soluții și un „numitor comun”. Dacă suntem de 2 ani și jumătate și „still counting” înseamnă că suntem bine”, a dezvăluit bărbatul.

El a mai mărturisit și de ce iubita sa nu apare părea des în peisaj. „Suntem împreună de 2 ani și jumătate, da, într-adevăr eu am încercat cât s-a putut să fiu discret cu viață mea personala. Încerc, pe cât posibil, să țin partea asta doar pentru mine, așa mi se pare normal, mai ales când unul dintre cei angajați în aceasta relație nu este persoana publica și nici nu își dorește să devină”, a mai spus Victor Slav.

Victor Slav ne-o arată pe iubita lui: „ E sub protecția mea!”

Acum, tânărul a decis să ne-o arate pe Selina în toată splendoarea ei. El a distribuit, pe Instagram, o imagine cu ei doi. Selina poartă o rochie superbă, portocalie, mulată. Prezentatorul de la Bravo, ai stil! a titrat poza cu un mesaj interesant: „E sub protecția mea!”

Nu se știe cine ar avea ceva de împărțit cu frumoasa lui iubită, însă mesajul lui Victor nu pare a fi unul pus la întâmplare. În ultima vreme, de când Victor e tot mai vizibil pe micile ecrane, amândoi se bucură de notorietate.

Posesoarea unui corp de fotomodel, aceasta  ne arată picioarele. Ea pare că poartă dress-uri cu portjartier ( sau bandă), ori măcar cu model care simulează așa ceva, coapsa fiindu-i bine vizibilă prin crăpătura adâncă a rochiei. Dar e foarte probabil ca „accesoriul” să fie un tatuaj.

Dacă e să ne luăm după articolele apărute la începutul anului, Victor Slav o alintă pe iubita sa cu apelativul Ela. Aceasta era, cel puțin când s-au cunoscut, și ea era hostess la o terasă din București.

Sursa foto: Instagram