Cine e bărbatul care a împins-o pe Loredana să se mărite

Cine e bărbatul care a împins-o pe Loredana să se mărite
Loredana Groza este diva showbizului românesc de mulți ani. Este un artist pefect, mereu în căutare de nou. De curând a ridicat un pic cortina de pe viața sa privată, vorbind despre ea în două interviuri. A anunțat că vrea să scrie o carte autobiografică, în care nu se va sfii să spună adevăruri despre persoane din viața ei, chiar dacă ele dor. Ca vechi ziariști ce suntem, unele le-am aflat la vremea lor, când se întâmplau.

Poate că adevărurile despre care vorbea Loredana Groza la vom afla mai în amănunt din viitoarea carte. Sau poate nu.

O căsnicie de 22 de ani: ”Ne susținem reciproc

Lory, cum îi spun toți apropiații și toți cei ce o îndrăgesc, are o căsătorie lungă cu Andrei Boncea, unul din oamenii care au ridicat postul Pro Tv, alături de patronul Adrian Sârbu, la cote înalte, acolo unde a rămas și azi, chiar dacă ei nu mai sunt prezenți. Lory și Andrei au o fată, Elena, azi în vârstă de 22 de ani, de care sunt foarte mândri.

Într-un interviu recent pentru revista Viva, Loredana Groza a vorbit despre cum se poate păstra atâția ani o relație, despre gelozie și înțelegerea din cuplu și despre cum se rezolvă problemele care apar. Iar lucrurile nu au fost tocmai roze în cei 22 de ani. Au fost ziare care au publicat cancanuri despre presupuse relații extraconjugale, ba a lui Andrei, ba a Loredanei. Dar ei au mers mai departe împreună, iar azi se numără printre puținele cupluri longevive din showbiz.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Iar lucrurile i-au ieșit foarte bine, așa cum și-a dorit, având lângă ea o familie ce o susține și îi dă putere.

”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”a spus Loredana despre soțul ei Andrei Boncea, producător de filme de succes, atât românești, cât și străine.

Marea dragoste a Loredanei, din care a reușit să se rupă

Artista și soțul său s-au căsătorit în anul 1998, chiar în ziua în care Loredana împlinea 28 de ani, pe 10 iunie. Erau împreună de aproape un an. La scurt timp, pe 14 iulie, cântăreața a adus-o pe lume pe Elena.

Totul venea ca un val de fericire imensă în viața vedetei, după câțiva ani de zbateri și suferință.

Lory fusese îndrăgostită până peste cap de Marian Ionescu, chitaristul de la Direcția 5, un gen de play boy al anilor 90. Povesta lor de dragoste a trecut peste toate opreliștele, mai ales peste faptul că el era căsătorit cu Adriana, mama copilului lor Carmin, azi, la 30 de ani, cunoscut de publicul larg mai mult prin întâmplările lui legate de droguri decât de cariera muzicală spre care l-a împins tatăl.

Loredana a cântat cu Marian Ionescu și cu Direcția 5, au avut o colaborare de succes în plan muzical, au multe concerte și cu multă dragoste din partea publicului. Totul a început în anul 1994. Dincolo de luminile rampei, Loredna și Marian își trăiau intens iubirea. El, însă, nu a vrut să divorțeze, nevasta lui, nici atât. Din ce știam noi, jurnaliștii care le-am fost aproape în acea perioadă și le-am urmărit viața, la mijloc era un șantaj sentimental, căruia chitarisul nu  reușit să-i facă față. Închisese ușa casei conjugale, trăia cu Lory, dar în lumea mondenă el era căsătorit cu Adriana.

Patru ani a durat marea iubire, în care Loredana a dat totul, a iertat totul, a încercat să întrețină focul pasiunii. Era deja o vedetă dorită de public, o artistă care surprindea întotdeauna. Marian însă a trădat-o, a înșelat-o, nu a știut să șlefuiască smaraldul de lângă el. Iar, într-o zi s-a produs ruptura definitivă. Iar Loredana nu a mai vrut să privească înapoi. S-au despărțit în 1997, iar la scurt timp artista l-a acceptat în viața ei pe Andrei Boncea, producătorul de la Pro Tv. Iar în vara lui 1998, deja însărcinată, Loredana îmbrăca rochia de mireasă și era condusă la altar de nașii Adrian Sârbu și Jannine.

Ce amintiri are Marian Ionescu despre iubirea cu Lory

Într-un interviu mai vechi, acordat pentru revista Tango, Marian Ionescu a povestit despre relația lui cu Loredana și în care a făcut și o dezvăluire care nu-i face chiar cinste, dar care arată clar de ce artista a înțeles că trebuie să pună capăt unei iubiri care o devora.

” Loredana, când am cunoscut-o eu, în 1994, cred, era o cântăreață cunoscută, comentată la acea oră ca fiind în declin artistic, și poate că lângă Loredana m-a adus și talentul ei, care m-a fermecat și mă mai farmecă și astăzi. Dar și omul Loredana era minunat”, declara artistul.

A povestit și un episod destul de șocant despre dorința de a fi avut împreună un copil.

„Atunci când eram cu Loredana era un moment foarte potrivit, pe care l-am ratat și am o vină. Mi-am dorit copilul… Loredana lucra la un film atunci, eram amândoi foarte ocupați și atunci am judecat că ar fi nepotrivit momentul. Dacă mă întrebați acum, cred că am greșit”, a spus Marian Ionescu pentru Tango.

Fabulos! Mâncarea pe care doar o privim. Care sunt cele mai sofisticate meniuri din lume și cât costă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp