Cine e, de fapt, „concurenta” Andreei Bălan. Se spune că are cel mai frumos bust din România

Cine e, de fapt, „concurenta” Andreei Bălan. Se spune că are cel mai frumos bust din România
Televiziunile concurente joacă tare. Ieri, când a început sezonul 9 din Chefi la cuțite, la Ferma, viitorul fost soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea, se săruta pasional cu una din colegele de emisiune, Viviana Sposub. Ca un făcut, flăcări de iubire au izbucnit între cei doi, și s-au mai și lăsat surprinși. Dar cine e tânăra Vivi?

Viviana Sposub a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat rubrica meteo la concurență. Mai exact, la Observatorul Antenei 1. Încă de pe atunci, internauții au început să o numească posesoarea celui mai frumos bust din România. Adevărul e că Viviana are ce arăta, iar pe rețelele sociale nu se sfiește deloc să arate cât mai mult și mai detaliat.

 

View this post on Instagram

 

Când simti cã nu mai poti, mai poti încã putin🙏🎬 @protv_romania

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

În urmă cu fix un an, în august 2019, a decis să părăsească trustul și să intre în altul. Așa a ajuns la Pro TV. Ea li s-a alăturat Adelei Popescu și lui Cove pentru emisiunea Vorbește Lumea.

Cum își procură celebritate tânăra de la Meteo

La 22 de ani, Viviana Sposub își dorește mult celebritatea. Ea și-a făcut un vlogg de frumusețe, unde dă sfaturi utile. Are deja peste 24.500 de abonați, iar ultimul vlog este despre cum să ai sprâncene „instagramabile”. A mai vorbit despre cum să îți aranjezi părul în 5 minute  dacă nu ai apucat să te speli pe cap și altele. Pe Instagram face și ea reclamă ceaiului de slăbit promovat de altfel de toate vedetele de la noi.


Moartea stranie a unui celebru blogger de frumusețe, la numai 17 ani

Pamela Anderson a regăsit iubirea în brațele bodyguard-ului


Este foarte atentă să facă „conținut de calitate” pe Instagram. Asta s-ar traduce, simplu, în fotografii care-i pun în evidență decolteul. „Eu postez poze doar dacă sunt perfecte (din punctul meu de vedere)! Adică dacă au lumină bună, încadratura potrivită, claritate maximă și doar dacă sunt realizate cu un aparat foto profesional. 🤷🏻‍♂️ Dar poza asta făcută cu telefonul exprimă, mai mult decât oricare alta, fericire în forma ei pură.

O postez ca să o revăd mereu cu drag și să îmi aduc aminte de niște momente imperfect de frumoase și pe care nu am cum să le uit! După un atac de panică din cauza mulțimii copleșitoare, am avut curajul să merg în fața scenei și să simt cu adevărat muzica și vibe-ul de festival.

L-am luat pe @salvatoreganacci în brațe, iar mai apoi el a mixat o melodie care îmi aduce aminte de copilărie și de cum dansam cu tata în sufragerie când mai făceam câte o petrecere în familie. Am cunoscut oameni minunați alături de care m-am distrat de “mi-au sărit capacele”! Deci trebuie să îți mulțumesc, @neverseafestival! Chiar m-ai surprins! 🙋🏻‍♀️💚🎶”, a povestit tânăra pe contul său.

Burcea, înconjurat de femei „muzicale”

Viviana e pasionată de muzică. Spre deosebire de Andreea Bălan, nu a ajuns să urmeze o carieră muzicală. În schimb a facut pian și canto vreme de 12 ani, ea urmând cursurile Liceului de Artă Ștefan Luchian din Botoșani, și a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol, cât a fost la liceu. Ulterior a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

În filmuletul de promovare a emisiunii Ferma de la Pro TV, apare o secvență în care Viviana Sposub și George Burcea se sărută. La scurt timp după difuzarea sărutului pătimaș cu Viviana Sposub, pe contul de Instagram, al lui George Burcea a fost postat un mesaj cu subînțeles pentru Andreea Bălan: „Când simți că nu mai poți, mai poți încă puțin”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp