Fosta vedetă din Baywatch se întâlnește cu bodyguard-ul ei la câteva luni după despărțirea de Jon Peters. De fapt, e impropriu spus „se întâlnește”. Cei doi au deja o viață de cuplu, împreună. După celebra căsătorie de 12 zile cu Jon Peters, Pamela Anderson s-ar fi mutat cu nimeni altul decât bodyguard-ul ei.

Fosta vedetă Baywatch în vârstă de 53 de ani ar fi legată romantic de Dan Hayhurst, nimeni altul decât cel pe care l-a angajat ca să o protejeze. O sursă apropiată cuplului spune că au ieșit împreună din pandemie și au început să se întâlnească la scurt timp după ce vedeta s-a despărțit de Peters în februarie, când a început pandemia COVID-19 în America de Nord.

pamela anderson
pamela anderson

„Este foarte fericită”, a declarat sursa pentru presa. „Și au fost împreună în timpul izolării.  Este foarte fericită și el a ajutat-o ​​să-și aranjeze casa de pe insula Vancouver”, mai scrie Fox News,citând aceeași sursă din anturajul divei blonde.

Ultima știre despre Pamela Anderson a fost în februarie, când s-a aflat de căsătoria secretă de pe plaja din Malibu, California, ca apoi, la nici două săptămâni, ea și Peters să se despartă. „Viața este o călătorie și dragostea este un proces”, a spus Pamela Anderson într-o intervenție la Fox News.

Dorința secretă a fostului iepuraș Playboy

Deși a trecut de jumătate de veac de viață, Pamela Anderson e în continuare o apariție incredibilă. Pe numele său completa Pamela Denise Anderson, ea este o actriță, sex symbol, manechin, producătoare de televiziune americano-canadiană. Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P..  De asemenea, a fost aleasă „Playmate of the Month” pentru revista Playboy din februarie 1990.

La scurt timp după despărțirea de Jon Peters, actrița dezvăluia că ar vrea să se mai mărite măcar o dată în viața ei, înainte de a muri. „Doar o dată. Doar o dată, te rog, Doamne. Doar o singură dată! Am fost măritată de trei ori. Oamenii cred că am fost căsătorită de 5 ori. Nu știu de ce. Am fost măritată cu Tommy Lee, am fost măritată cu Bob (Kid Rock – n.red.) și cu Rick (Salomon – n.red.). Asta-i tot. Trei căsnicii. Știu că e mult, dar e mai puțin de 5”, a spus Pamela.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp