Ion Ion Țiriac e „iron man” de România. Uite-l cum ridică 500 de kilograme fără probleme

Ion Ion Țiriac e „iron man” de România. Uite-l cum ridică 500 de kilograme fără probleme
Dincolo de treaba pe care o are în schema antreprenorială a tatălui său care a pus pe picioare un adevărat imperiu financiar, fiul are mare grijă de cum arată.

Fire sportivă, dacă nu a ajuns să practice un sport cu performanțe ca și tatăl său, acesta face performanță pentru sine, în sala de fitness. Nu de puține ori își provoacă frații sau copiii pe care îi are la rându-i, spre a fi și ei la fel de doritori să facă sport.

Ion Alexandru Țiriac, cunoscut  mai ales drept Ion Ion Țiriac, este un  împătimit al sportului. Chiar dacă e plecat de acasă, are grijă să se antreneze intens, oriunde ajunge. Asta înseamnă sesiuni de alergare,  dacă natura și vremea o permite, dar și ore de tras de fiare și ridicat de greutăți.

Asta s-a întâmplat și recent, când moștenitorul marelui tenismen Ion Țiriac  a arătat lumii cât de performant e el la antrenamente. El a postat o imagine în care se laudă că poate ridica 500 de kilograme la presă. Își antrenează partea superioară a picioarelor – coapsele și mușchii fesieri. De aceea el și arată așa de bine, tot numai mușchi și fibră, având grijă să aibă antrenamente sănătoase și consistente.

Ion Ion Țiriac arată incredibil la 45 de ani. Iubitul tenismenei Sorana Cîrstea se menține impecabil, face sport și a adoptat un stil alimentar sănătos.

Ion Ion Țiriac nu mai e pasăre de noapte, ci una matinală, în sala de forță

După ce cu un deceniu în urmă era „pasăre de noapte”, numele lui fiind legat inclusiv de consumul de substanțe interzise, acum fostul soț al Ilenei Lazariuc afișează o siluetă întreținută atent în sala de forță.

Ion Ion Țiriac este o persoană extrem de activă, lucru pe care-l împărtășește cu urmăritorii săi de pe Instagram, ori de câte ori are ocazia.

Fiul milionarului Ion Țiriac a fost căsătorit între anii 2009 și 2017 cu Ileana Lazariuc, fosta solistă de la trupa Trinity. Din mariajul celor doi, afaceristul are doi copii cu frumoasa brunetă. Cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune după divorț. Mai recent, controversatul afacerist și-a găsit dragostea în brațele tenismenei Sorana Cîrstea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar sportiva a primit și inelul de logodnă. Recent însă, au apărut zvonuri potrivit cărora fiul lui Ion Țiriac și jucătoarea de tenis nu ar mai forma un cuplu.

Sursa foto: Instagram