Țiriac junior și Ileana Lazariuc se împacă? Își transmit mesaje siropoase, deși sunt divorțați de ani buni

Țiriac junior și Ileana Lazariuc se împacă? Își transmit mesaje siropoase, deși sunt divorțați de ani buni
Fiul cel mare al lui Ion Țiriac a fost mereu un personaj discret cu viața sa privată. Bunăoară, abia târziu s-a aflat de relația cu tenismena Sorana Cîrstea. Iubitul nu a însoțit-o la Rolland Garros, dar în schimb postează mesaje siropoase cu fosta sa soție.

Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Alexandru Țiriac în 2017, după 17 ani de relaţie. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2009 şi au împreună doi copii, Alexandru şi Nicholas Noah, care sunt deja mari.

Pe de altă parte, la 39 de ani, fosta soție a lui Țiriac junior arată senzațional, fiind una dintre cele mai curtate femei din țară. Anul trecut, o sursă apropiată vedetei, dezvăluia cum stăteau lucrurile între aceasta și fostul soț. „Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion. A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu, ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire”, a dezvăluit sursa, pentru playtech.ro.

Ce mesaje sirpoase își tirmit în public Țiriac Junior și Lazariuc

Zilele acestea, s-a consumat un nou episod interesant. Se pare că Ileana Lazariuc a postat o imagine dragă ei, de „arhivă” – după cum a menționat în postare. Și a urmat un adevărat tir, în văzul lumii. „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc alături de o fotografie cu ea, pe o plajă.

Țiriac junior a distribuit imaginea și mesajul pe InstaStory, oferind și o replică pe măsură: „Am vrut să prind apusul în părul tău”. „A fost frumos apusul în ziua aceea, ai dreptate”, a răspuns frumoasa Ileana Lazariuc.

Sursa foto: Instagram