Cine este, de fapt, Georgiana Naghel, iubita amatoare de lux a lui Andrew Tate, cea care voia să-l vândă pe 500 de lei jurnaliștilor – Exclusiv

Cine este, de fapt, Georgiana Naghel, iubita amatoare de lux a lui Andrew Tate, cea care voia să-l vândă pe 500 de lei jurnaliștilor – Exclusiv
În dosarul de proxenetism deschis de DIICOT pe numele fraților Tate, au fost arestate preventiv și iubita unuia dintre ei, precum și o fostă polițistă.

Gergiana Naghel este iubita lui Andrew Tate. Ea este arestată în dosarul DIICOT în care cei patru sunt acuzați de constituirea unei rețele de trafic internațional de persoane. Conform procurorilor, exploatau tinere pe care le obligau să presteze în videochatul deținut de cei doi frați.

Georgiana Naghel este cea care cu câțiva ani în urmă era dispusă să vândă presei informații sensibile despre Andrew și Tristan Tate, și chiar a încercat să negocieze la sânge tarifele. Cerea 200 de euro pentru informații despre cei doi milionari, și câte 500 de lei ca să dezvăluie picanterii despre întâlnirile pe care aceștia le aveau cu diverse domnișoare.

Cine este Georgiana Naghel

Georgiana Naghel are 28 de ani și, după cum se vede pe rețelele de socializare adoră viața de lux, hainele de firmă și petrecerile exclusiviste. Tănâra e născută în București, dar, culmea!, are și cetățenie americană. Georgiana se prezintă ca o femeie de afaceri și influencer. Ea are o relație de iubire cu Andrew Tate, neoficială, de aproximativ un an, deși se afla de mai mult timp în anturajul de afaceri al acestuia.

Pe contul ei de Instagram, bruneta detaliază viața de lux pe care o duce alături de iubitul ei neoficial. Îi filmează mașinile scumpe, dar și vilele în care ajung. Insistă pe numele „Tate” care apare menționat pe proprietățile lui Andrew Tate. Într-o înregistrare pe care tânăra o prețuiește în mod deosebit, ea apare filmată în timp ce trage cu o armă de foc de calibru mare, la țintă.

În alta, purtând rochie mulată, ea urcă într-unul din bolizii de lux ai iubitului ei. „Când te gândești la lux, te gândești la noi”, scrie tânăra în prima postare de pe contul ei de Instagram, veche de 14 săptămâni.

Mașinile fraților Tate, sechestrate de autorități

Așa cum s-a aflat zilele trecute, autoritățile române au pus sechestru pe 11 din mașinile fraților Tate. Patru au fost ridicate vineri, iar restul, sâmbătă. Acestea sunt reținute în ideea că, la proces, victimele rețelei ar putea cere despăgubiri. Colecția de mașini Tate a fraților se ridică la peste 35 de exemplare extravagante. În colecție se regăsește și una din cele mai scumpe mașini din lume, care valorează peste  5 milioane de dolari.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre