Cine este femeia care i-a furat inima lui Cristi Danileț – Exclusiv

Cine este femeia care i-a furat inima lui Cristi Danileț – Exclusiv
Exclusiv. Judecătorul Cristi Dănileț a fost exclus din CSM în urma unei decizii, la finalul anului trecut. Chiar dacă magistratul a rămas fără serviciu, dar și fără o parte din avere, ceva mai devreme, având în vedere inclusiv partajul cu fosta soție, a trecut ușor peste greutăți, alături de o roșcată.

Pe 13 decembrie 2021, Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-a exclus din magistratură pe Dănileț, care atunci ocupa funcția de judecător la Tribunalul Cluj. În mai, aceeași instanță a decis, pentru a doua oară, excluderea lui. „Este o execuție a mea pentru a fi dat exemplu judecătorilor reformiști”, a declarat la momentul respectiv judecătorul pentru HotNews.ro.

Cristi Dănileț a fost cercetat disciplinar pentru că ar fi postat pe rețelele de socializare câteva clipuri în care apare în ipostaze casnice. De exemplu, curățând piscina sau tunzând gardul viu din curte. S-a speculat că aceste clipuri au constituit doar un pretext pentru ca sistemul să se debaraseze de magistratul incomod care a contestat în stradă intenția PSD de a modifica legile justiției.

Fostul judecător Cristi Danileț a fost căsătorit de două ori

Cristi Danileț a fost căsătorit și are o fiică, Ana Maria. În 2007, mama acesteia l-a dat în judecată pe Dănileț, pentru majorarea pensiei alimentare, iar 10 ani mai târziu, chiar fiica l-a acționat în instanță, pentru plata pensiei de întreținere, scrie Fanatik.ro. Ulterior, magistratul s-a recăsătorit, relație din care mai are o fiică. El s-a separat și de a doua soție, făcând inclusiv partajul bunurilor (două terenuri intravilane și un apartament la Cluj-Napoca, deținute inițial în comun, și care, ulterior, au rămas soției, conform informațiilor din declarațiile de avere ale lui Danileț.

Cine este roșcata care i-a furat inima lui Cristi Danileț

Anul trecut însă, o roșcată i-a acaparat inima fostului judecător. Prima fotografie împreună a fost realizată într-un lan de rapiță, la începutul lunii mai. Danileț a postat doar un emoticon cu ochii sub formă de inimioare roșii, iar foarte mulți fani i-au felicitat. De atunci, magistratul a mai distribuit pe rețelele sociale imagini împreună cu iubita sa.

Femeia alături de care Cristi Dănileț s-a fotografiat în fața Palatului Parlamentului cu mesajul „doi simpatici și-o monstruozitate”  îi este colegă de breaslă.

Conform profilului de pe LinkedIn, Gianina Nicoleta Clop, 46 de ani, este jurist și mediator, deținând propriul cabinet de mediator, în Oradea. Alături de Cristi Danileț și de alți specialiști e membru activ în asociația VeDem Just – Voci pentru Democrație și Justiție. Din 2019 a fost aleasă vicepreşedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizaţi din Judeţul Bihor.

Sursa foto: Instagram