Judecătorul Cristi Danileț a ajuns la lopată

Judecătorul Cristi Danileț a ajuns la lopată
Judecătorul Cristi Dănileț a muncit din greu în acest week-end. Chiar dacă alura nu pare să îl avantajeze, nu se dă în lături de la munca fizică. Avem dovada.

Fostul membru în CSM a încălțat cizme de cauciuc, ca să nu își rănească picioarele. Echipat doar în bermude, albastre, la bustul gol, celebrul judecător a lucrat cât e ziua de lungă.

”Eu v-am spus că o să iasă fain. Ei, să vedeți când o să mă bălăcesc eu”, spune magistratul într-o înregistrare transmisă pe contul său de Tik Tok și repostată pe Instagram. „Am auzit că vine canicula. Eu am pregătit piscina. Am muncit ca eroul”, mai notează fostul component al Consiliului Suprem al Magistraturii.

 

View this post on Instagram

 

Cine-i #harnic și muncește își face rost de o #piscină pentru vremea de #caniculă care se anunță.

A post shared by Cristi Danilet (@cristidanilet) on


Piscina magistratului era un dezastru din care doar broaștele lipseau. Poate că erau și ele acolo, în nămol, doar că nu au stat la cameră să fie filmate.

„Nu e o rușine să faci treabă. Să vedeți cum o să arate piscina asta în curând. Va urma”, explică Dănileț în alt video.

„Cine-i harnic și muncește își face rost de o piscină pentru vremea de caniculă care se anunță”, a mai punctat omul legii.

Magistratului îi place albastru

El a lucrat intens câteva zile. A curățat, la lopată, nămolul adunat în piscina nefolosită cel puțin un sezon, apoi i-a frecat cu peria pereții, centimetru cu centimetru. În final, culoarea albastră, preferata sa, a ieșit la iveală în toată splendoarea ei.

 

View this post on Instagram

 

Am auzit că vine #canicula. Eu am pregatit #piscina. Am muncit ca eroul 🙂

A post shared by Cristi Danilet (@cristidanilet) on

Trebuie remarcat că magistratul deține, pare-se o întreagă colecție de bermude albastre. În celebrul video în care tunde gardul viu cu drujba electrică, are același outfit cromatic.


Swing sau ce? Selly i-a luat iubita lui Gami. Dar nici acesta nu a stat cu mâinile în sân

Reţeta unui film care nu îmbătrâneşte: „Liceenii”


Pe numele său complet Vasilică-Cristi Danileț, acesta este un judecător din România, la Tribunalul Cluj. A fost membru CSM între ianuarie 2011 – ianuarie 2017, ales din partea Judecătoriilor. Înainte de anul 2011 a activat la instanțele din Cluj și Oradea, ultima funcție deținută fiind aceea de vicepreședinte al Judecătoriei Oradea.

Sursa foto: Instagram