Cine este femeia din spatele multiplei campioane la scrimă Ana Maria Brânză

Cine este femeia din spatele multiplei campioane la scrimă Ana Maria Brânză
Cu toții o știm pe Ana Maria Brânză. Multipla campioană la scrimă are un CV competițional impresionant. O femeie deosebit de importantă e cea care îi ține spatele.

Ana Maria Brânză, multipla campioană la scrimă a românilor, practic nu mai are nevoie de nicio prezentare. A câștigat de 4 ori titlul de campioană mondială la scrimă este unul dintre numele răsunătoare din lumea sportului, în lume. Faimoasa sportivă se bucură de o carieră strălucită.

Aproape de fiecare dată când a fostă văzută, era în costumul alb, cu arma în mână. Dar are și ea momentele ei altfel. Și mai are pe cineva foarte important în viața ei. Cine este femeia din spatele multiplei campioane la scrimă Ana Maria Brânză.

Fotografie emoționantă

Recent, multipla campioană mondială a dezvăluit secretul. Ea s-a fotografiat „în civil” alături de femeia vieții ei. Celebra româncă a distribuit un portret de familie emoționant în care se îmbrățișează chiar cu mama ei. Amândouă sunt extrem de fericite.

Maria Brânză, mama campioanei, este extrem de mândră de fiica. Spadasina seamănă foarte mult cu mama sa, care o susține la fiecare competiție la care participă. De altfel, sportiva a și mărturisit cât de mult o susține mama ei.

Mama a sprijinit-o toată cariera

„Mama este persoana aceea care te ajută să mergi mai departe. Indiferent dacă ai făcut bine sau rău, ea este omul care te sprijină. Chiar dacă ai cunoștințe și foarte mulți oameni alături, cuvântul mamei e unul dintre cele mai importante. Cel puțin asa este pentru mine’”, a spus Ana Maria Brânză despre mama ei, potrivit petocuri.ro.

Ana-Maria Brânză a că a avut toată susținerea mamei de mică, atunci când a apărut ideea de a începe să practice scrima. Practic, fratele sportivei, care este mai mare decât ea, a venit cu ideea, după ce, într-o zi, a trecut pe lângă o sală unde se practica acest sport. Mama și restul familiei au susținut-o pe „Brânzica” ( așa cum era alintată campioana în copilărie) să încerce să descopere acest sport nou. Până atunci ea tatonase doar tenisul, dar scrima s-a dovedit a fi sportul potrivit pentru ea.

Sursa foto: Instagram

J.K. Rowling, mai bogată decât regina. Câți bani a produs Harry Potter

Recomandarile noastre