Iată-l pe iubitul lui Paris Hilton! Din ce credeți că face bani?

Iată-l pe iubitul lui Paris Hilton! Din ce credeți că face bani?
Superstarul Paris Hilton și-a făcut publică relația amoroasă. Vedeta și-a găsit dragostea alături de Carter Reum, un antreprenor de succes din Statele Unite ale Americii.

Cu ce se ocupă bărbatul de care Paris Hilton este îndrăgostită?

Carter este fiul lui Robert Reum, directorul executiv al Amsted Industries, una dintre cele mai mari companii private din America. La fel ca tatăl său, Carter a devenit un om de afaceri consacrat. Alături de fratele său a înființat marca de vodcă naturală VEEV Spirits. A vândut apoi afacerea cu băuturi alcoolice pentru a se concentra pe firma sa de investiții M13, în 2016.

De la lansare, firma a investit în companii precum Lyft, Classpass, Snapchat și Pinterest. Spre deosebire de Paris Hilton, Carter Reum nu se află în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, el a apărut în rolul de comentator pe rețele de televiziune precum CBS și Fox News.

În anul 2018, Reum a lansat o carte scrisă alături de fratele său, intitulată Shortcut Your Startup: Speed Up Success with Unconventional Advice from the Trenches (Accelerează succesul cu sfaturi neconvenționale).

Când s-au întâlnit Paris Hilton și Carter Reum?

Deși nu este clar cum cei doi s-au întâlnit, o sursă apropiată cuplului a declarat într-un interviu din ianuarie 2020 că aceștia s-au „întâlnit prin prieteni comuni”, Carter făcând parte din cercul de prieteni al lui Gwyneth Paltrow.

„Este cunoscut la Hollywood. Se văd de ceva mai mult de o lună”, a spus prietenul îndrăgostiților.

Paris Hilton și Carter Reum și-au făcut debutul de cuplu la premiile Globurile de Aur și la petrecerea organizată de către Warner Bros.

„Sunt foarte fericiți împreună. S-au întâlnit prin câțiva prieteni comuni și toată lumea spune că formează un cuplu grozav”, a declarat prietena celor doi.

„Pentru noi doi, acasă nu este un loc. Este o persoană. Și în sfârșit suntem acasă”, a scris Paris Hilton într-o postare pe Twitter, făcând referire la iubitul ei.

Perioada petrecută împreună i-a apropiat

Paris Hilton și Carter Reum au petrecut toată perioada carantinei create de coronavirus împreună, timp în care s-au cunoscut mai bine și au devenit mult mai apropiați.

„Amândoi suntem oameni de afaceri, așa că ne facem treaba în timpul zilei și apoi noaptea gătim împreună și ne uităm la filme și ne jucăm cu cățelușul. A fost doar un moment uimitor să fim împreună și chiar mă bucur”, a declarat Paris Hilton într-un interviu pentru o revistă.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp