Cine este Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Ce avere moștenește de la celebrul ei tată

Cine este Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Ce avere moștenește de la celebrul ei tată
Bill Gates are trei copii: Rory John (21 ani), Phoebe Adele (18 ani) și Jennifer Katharine (24 de ani). Cine este fiica cea mare a lui Bill Gates și ce avere va moșteni aceasta.

Bill Gates este co-fondator Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Este căsătorit cu Melinda Gates din 1994 și împreună au trei copii. In 1995 a devenit prima dată cel mai bogat om din lume, loc pe care și l-a păstrat ani la rând. Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates, a terminat Stanford în 2018, cu specializarea biologie umană. Ulterior, tânăra și-a luat un an liber pentru a se focusa pe marea ei pasiune: călăria. 

Foto: Thomas Reiner Facebook

Jennifer călărește de la vârsta de 6 ani, iar pe calul ei favorit îl cheamă Alex. „E foarte dulce, cerebral și așezat, dar poate merge și repede dacă ai încredere în el, așa că sunt foarte încântată”, a declarat tânăra pentru o revistă de profil în noiembrie 2017. Pentru a-i susține pasiunea fiicei sale, Bill Gates a început să cumpere proprietăți în Wellington, Florida, o locație  pentru ecvestrii bogați. Miami Herald a raportat că a cheltuit 37 de milioane de dolari pentru a cumpăra un șir întreg de proprietăți lângă moșia lui Laurene Powell Jobs.

Logodna cu Nayel Nassal

În ianuarie 2020, Gates și-a anunțat logodna cu renumitul ecvestru egiptean Nayel Nassar. Nassar a terminat și el Universitatea Stanford. „Abia aștept să petrec restul vieții noastre învățând, crescând, râzând și iubind împreună”, scria Jennifer pe Instagram la acea vreme.

Gates și Nassar sunt ambii călăreți pentru Paris Panthers, o echipă fondată de Gates. În 2019, au concurat și s-au clasat pe locul nouă în Liga Campionilor Globali. 

Fiica cea mare a lui Bill Gates îi calcă pe urme. Ce avere va moșteni tânăra 

fiica cea mare a lui Bill Gates

La fel ca părinții ei, Gates și-a exprimat interesul de a-și folosi situația privilegiată pentru a-i ajuta pe alții. „M-am născut într-o situație imensă privilegiată”, a declarat recent Gates pentru Sidelines Magazine într-un interviu pentru numărul din iulie al publicației. „Și cred că este vorba de a folosi acele oportunități și de a învăța pentru a găsi lucruri care mă pasionează și sper să pot face lumea un loc mai bun”. 

Bill Gates este hotărât ca copiii săi să își creeze propriul drum în viață. În 2011, el a declarat pentru The Daily Mail că cei trei copii săi vor primi fiecare o „porțiune minusculă” din averea sa, despre care Forbes estimează că se ridică la 108,6 miliarde de dolari. „Va însemna că trebuie să-și găsească propria cale”, a spus el. În acest moment Jennifer studiază la facultatea de medicină din New York și a terminat primul an. 

Foto: Facebook

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp