Fabuloasa dezvăluire! Cine este presupusul fiu secret al prințului Charles și al Camillei. Acesta e gata să își spună povestea

Fabuloasa dezvăluire! Cine este presupusul fiu secret al prințului Charles și al Camillei. Acesta e gata să își spună povestea
Pe măsură ce problemele la Palatul Buckingham par să nu se mai termine, apar noi povești care-i dau palpitații Reghinei Elisabeta II, chiar în anul Jubileului de Platină.

După Megxit și înstrăinarea prințului Harry și a familiei sale în America, a urmat scandalul cu fiul Reginei, Prințul Andrew. Așa cum știți, acesta e acuzat de viol și abuz sexual,  un proces civil începând în acest sens în New York. Peste toate a mai apărut și un presupus fiu secret al Prințului Charles și Camilla.

Simon Dorante-Day este convins că este fiul secret al Prințului Charles și al soției sale, Camilla Parker-Bowles. După ani de discuții în ziare și la televizor, este gata să-și ducă cazul în instanță pentru a cere testarea ADN de la viitorul rege al Marii Britanii. Și de la consoarta sa.

Presupusul fiu secret al prințului Charles și al Camillei a trăit toată viața în Australia

Simon Dorante-Day are 53 de ani, este cetățean englez, dar a locuit toată viața sa în Australia, scrie Elle.com. Născut în Gosport, Hampshire, în aprilie 1966, a fost adoptat la vârsta de 18 luni de Karen și David Day. Legătura cu familia Windsor aparține însă bunicilor adoptivi, Winifred și Ernest, care la momentul adopției lucrau pentru Regina Elisabeta II și pentru prințul Philip. Femeia era bucătăreasa regală, iar soțul ei era grădinarul.

Potrivit lui Simon, aceștia i-ar fi dezvăluit de mai multe ori și cu o certitudine absolută identitatea părinților săi biologici, adică nimeni alții decât prințul Charles și Camilla, care, pe atunci erau adolescenți, necăsătoriți și deloc pregătiți să îngrijească un copil. În anul nașterii lui Simon, 1965, moștenitorul tronului britanic avea 17 ani, iar iubita lui, 18.

„Prințul Simon” cere testarea ADN a urmașilor la tron

Conform Daily Mail, „prințul Simon” (cum a decis acesta să fie menționat pe rețelele de socializare, unde își continuă lupta pentru recunoașterea statutului), convins de originile sale regale, a decis să apeleze la Înalta Curte din Sidney pentru a-i obliga pe prințul Charles și pe Camilla Parker- Bowles să fie supuși unui test ADN, cerere depusă de două ori în ultimii ani.

„Știu că sună incredibil, dar tot ceea ce spun este verificabil. Sunt doar un bărbat care își caută părinții biologici și fiecare indiciu m-a adus întotdeauna înapoi la Camilla și Charles”, a spus el revistei New Idea, subliniind aspectul fizic asemănător cu membrii familiilor Windsor și Parker-Bowles. El a  și lansat colaje de genul „găsiți diferențele”.

„Credem că Camilla a rămas însărcinată cu Charles și, cu ajutorul familiei și al familiei regale, l-a păstrat pe Simon până la vârsta de 18 luni”, a adăugat soția lui Simon, Elvianna.

Dar povestea nu se oprește aici. Tot potrivit lui Simon, „cazul” lui ar fi fost discutat de Regină, de Charles, de prinții William și Harry la summitul Sandringham dedicat Megxit-ului. „În timp ce întreaga lume a crezut că subiectul era Harry, sunt convins că bătălia mea juridică a fost pe ordinea de zi și a fost discutată”, a spus el.

„Acesta este cel mai important pas pe care l-am făcut până în prezent”, a mai spus acesta. Așteptând răspunsurile dorite, Simon Dorante-Day se mulțumește să pozeze cu presupușii săi părinți folosindu-se de magia Photosop. Nu face același lucru cu părinții care l-au crescut și care i-au dat numele în acte, bucătăreasa și grădinarul reginei din vremuri trecute, ca să vedem dacă le seamănă sau nu.

 

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre