Cine îi încălzește patul Ramonei Olaru

Cine îi încălzește patul Ramonei Olaru
Singură și neconsolată, Ramona Olaru și-a găsit un suflet care să fie lângă ea noapte de noapte. Cine să fie oare?

Și-ar dori un bărbat care să-i facă toate poftele, dar se pare că nu a venit încă momentul pentru Ramona Olaru. Cine doarme cu blonda?

Cine îi încălzește patul Ramonei Olaru

Vecina lui Răzvan și Dani încearcă să-și găsească fericirea, dar mai are ceva de așteptat. Până atunci însă, blonda și-a serbat ziua de naștere la mare doar cu fetele și s-a simțit foarte bine. Când s-a reîntors acasă, a primit-o cineva cu toată dragostea de pe pământ.

 

E chiar pisica vedetei, pe care Ramona pur și simplu o adoră. Recent, blonda a făcut și un film pe contul său de Instagram în care a arătat cu cine doarme în pat. Aceasta a surprins-o pe blănoasă cum se odihnea fără să-i pese de nimic, cu burtica în sus. Chiar dacă masculul feroce însă nu și-a făcut apariția, colegii de la Antena 1 nu o lasă singură pe frumoasa Ramona. Ba chiar îi cumpără și fructe, atunci când aceasta își dorește. Iar cel care i-a făcut o surpriză cu un pepene galben a fost chiar Firică.

De ce s-a despărțit de Cuza de la Noaptea târziu

Ramona a trăit o poveste de dragoste cu simpaticul Cuza de la Noaptea târziu, dar finalul nu a fost unul fericit. De ce? A explicat chiar Cuza. „Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a dezvăluit Cuza invitat în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursă foto: Instagram, viva

 

Recomandarile noastre