Cine l-a pozat pe Cristian Boureanu împreună cu noua iubită în această ipostază? Trei scenarii posibile

Cine l-a pozat pe Cristian Boureanu împreună cu noua iubită în această ipostază? Trei scenarii posibile
A trecut peste despărțirea de Laura Dincă și în viața lui Cristian Boureanu a apărut o nouă frumusețe.

Cristian Boureanu are toate motivele să fie fericit. Este iubit și iubește și o arată întregii lumi.

Cine l-a pozat pe Cristian Boureanu împreună cu noua iubită la cratiță? Trei ipoteze

Trei luni și-a ținut Cristian Boureanu ascunsă noua cucerire, dar misterul a luat sfârșit și cei doi proaspăt îndrăgostiți au considerat că e momentul să afle toți despre povestea lor de iubire. În consecință, frumoasa Cristina Belciu, actriță și influenceriță, a postat pe Instagram prima fotografie în calitate de cuplu… în exercițiul funcțiunii.

Cei doi au apărut gătind în bucătărie, fără să facă rabat de gesturi tandre. „Eat. Pray. Love. (n.r. – Mănâncă. Roagă-te. Iubește.)”, a scris Cristina Belciu pe Instagram, în dreptul imaginii.

Cine este fotograful?

Cine să fie făcut această fotografie? Sunt trei ipoteze. E posibil ca fotograful să fie chiar fiica lui Boureanu, care are acum o relație foarte bună cu Boureanu. Sau, ar putea fi vorba de vreun prieten, invitat la masă. Nu în ultimul rând, cei doi ar fi putut fi imortalizați chiar de Monica Tatoiu, care se știe că e prietenă la cataramă cu fostul politician.

Dar care la începutul anului nu vedea cu ochi buni relația lui cu o femeie mai tânără. Lucru care l-a deranjat atunci pe Boureanu. Dar probabil că părerea Monicăi Tatoiu s-a schimbat între timp…

Monica Tatoiu i-a spus-o verde-n față!

„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar…mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu cu ceva timp în urmă pentru Fanatik.

Cristian și Cristina au oferit și primele declarații 

Recent, Cristian și Cristina Belciu au dat și primele declarații despre povestea lor de iubire, într-un interviu pentru Viva „Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit.

Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza’, a afirmat Cristina.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre