Cine credeți că a ajuns să își spună părerea despre divorțul Andreei Bălan? Străbunica ei. Femeia e aproape nonagenară și are multe de spus. Doar a trăit o viață îndelungată. Și, în plus, după cum mărturisește, nu a dus-o prea ușor alături de soțul ei.

„Străbunica de 87 de ani ne-a vizitat zilele trecute și am avut o discuție foarte interesantă cu ea”, mărturisește Andreea Bălan. Străbunica e fashionistă, și asta se vede după cum se îmbracă, asortat. Ea a mărturisit că o urmprete pe nepoata ei la televizor și îi plac foarte mult ținutele elegante în care apare.

Străbunica: „Du-te nene, că mai sunt bărbați!”

Pentru că subiectul separării Andreei Bălan de soțul și tatăl fetițelor ei, actorul George Burcea, urma oricum să fie adus în discuție, Andreea a „atacat”: „Mamaie, am divorțat, ce părere ai?”. Bătrâna și-a spus punctul de vedere: „Asta-i viața. Nu știu ce să zic. Nu e nici bine, nici rău, asta e.. Noi ăștia, mai în vârstă, cu ani în urmă, stăteam acolo… Stăteai, că nu aveai unde să te duci!”, a spus străbunica.

Ea și-a amintit că nu a avut o viață tocmai ușoară cu soțul ei. Au fost chiar și episoade de violență domestică, și chiar a vrut să fugă de acasă. Nu a reușit însă. ”Mi-a dat odată două palme ( n.r. soțul), și am plecat! Mamă, până la poartă m-a prins, m-a adus înapoi, mi-a mai dat două palme. Aici să stai, că aici te-am adus! – așa mi-a spus.  Am rămas cu tataie până la moarte”, a povestit octogenara.

Recunoaște și ea că acum lucrurile stau altfel. I-ar fi plăcut și ei să aibă atâta curaj ca și nepoata ei celebră și să pună punct unei relații care nu mergea. „Dacă nu te înțelegi, du-te nene, că mai sunt bărbați!”, i-a mai spus femeia Andreei Bălan.

Cântăreața e fericită să străbunica ei o susține. Bătrâna i-a mai spus că, nu numai că ea o susține „trup și suflet”, dar întreg satul este alături de ea: „Și pe stradă, vecinele m-au oprit: „să-i spui Andreei să fie tare! Că noi o iubim pe Andreea”.

Sursa foto: Instagram

Alexia Eram a ajuns la bisturiu, iar iubitul Mario Fresh, la o masă în bistro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri