Alexia Eram a fost dusă de familie la spital, vineri dimineața, după ce noaptea trecută a ajuns la Urgențe. Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu puternice dureri de stomac, după cum a mărturisit. Ea va fi operată în cursul acestei zile.

Potrivit fiicei celebrei prezentatoare de la Pro TV, în urma investigațiilor de noaptea trecută, a aflat că suferă de apendicită. „Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, a mărturisit Alexia pe InstaStory.

Tânăra a mai mărturisit că operația de apendicită la care va fi supusă este prima intervenție chirurgicală din viața ei. E puțin speriată, deoarece va fi anesteziată complet.

Ce face Mario Fresh în timp ce iubita lui e la spital

Alexia speră ca totul să iasă bine, iar cei dragi sunt alături de ea în aceste momente. Mai puțin Mario Fresh care, în timp ce iubita i-a fost internată și așteaptă operația, a ieșit să ia masa cu managerul său și cu încă o domnișoară, Bianca.

De pe patul de spital, Alexia Eram spune că va fi operată în cursul serii de vineri. Deja i s-a montat branula, iar acum așteaptă momentul, cu mari emoții.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Daria Radionova e foc și pară. Mesaj teribil pentru fostele neveste ale lui Bodi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri