Exclusiv. Daria Radionova e foc și pară. Mesaj teribil pentru fostele neveste ale lui Bodi

Exclusiv. Daria Radionova e foc și pară. Mesaj teribil pentru fostele neveste ale lui Bodi
Așa cum Rețete și vedete a scris, Bodi a fost turnat de femeile lui, iar  acum a fost arestat pentru 30 de zile. E acuzat de trafic de persoane și proxenetism, într-un dosar amplu în care acuzațiile sunt și de trafic de droguri de mare risc. Noua sa logodnică, lăsată cu ochii-n soare în vila omului de afaceri din Tunari, e foc și pară.

Daria Radionova, moldoveanca din Chișinău care trăiește la Londra și cu care Alex Bodi anunțase cu numai câteva zile în urmă că vrea să întemeieze o familie, e disperată. Tună și fulgeră împotriva fostelor femei din viața lui Bodi, cele care, așa cum am arătat, l-au dat pe mâna procurorilor.

Aceștia au demonstrat că tinerele obligate să se prostitueze erau racolate prin metoda „lover boy”. Se pare că Bodi era și săgeată în poveste. Până și fosta sa soție și mama fetiței lui de 3 ani, Iulia Sălăgean l-a denunțat că a obligat-o să se prostitueze în Germania în perioada 2014 – 2016, în cluburi de tip FKK (n.r. – „club de noapte si dans”) din Frankfurt și Berlin.

În referatul prin care cer arestarea preventivă procurorii DIICOT Craiova arată că în declarația sa, Silvia Iulia Sălăgean susține că soțul ei îi reproșa că nu produce suficienți bani din prostituție, iar ea îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face. Certurile și refuzurile ei au dus în final la divorț.

Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca și Silvia

Bianca Drăgușanu, ultima nevastă a lui Bodi, va fi și ea convocată la audieri. Dar și Daria Radionova. Aceasta din urmă, devenită de câteva zile logodnica omului de afaceri din Mediaș, e foc și pară față de femeile care l-au „turnat” pe Bodi, luându-i-l astfel din așternuturi.

Ea le-a transmis un mesaj usturător, pe rețelele sociale. Fără prea multe menajamente le-a numit proaste! „Empty minds make the most noise” (n.r. – Mințile goale fac cel mai mult zgomot), a scris aceasta.

Asul din mâneca Biancăi Drăgușanu

Daria nu știe ce va declara Bianca Drăgușanu în fața procurorilor, dar e conștientă că  aceasta are un as în mânecă. Este vorba de certificatul de medicină legală pe care și l-a scos la numai câteva zile după ce a fost bătută în două reprize de Bodi, la El acasă și la ea acasă.

Deși i-a promis că nu îi va face probleme, și a postat imagini fără vânătăi cu ei în excursie în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a dus pe ascuns la IML și și-a scos dovadă pentru agresiunea încasată.

Sursa foto: Instagram

Mare război! Corina Chiriac versus medicul Pautov. Totul a pornit de la un leac băbesc anti-COVID