Cine sunt Beth și Bluebell: tocmai se vor muta în Palatul Buckingham

Cine sunt Beth și Bluebell: tocmai se vor muta în Palatul Buckingham
Odată ce a fost numit rege al Marii Britanii în urma decesului regina Elisabeta II, mama sa, Charles III își va schimba reședința. El se va muta, cu soția sa, devenită regină consort, Camilla, În Palatul Buckingham. Nu se vor duce însă singuri.

Regele Charles III adoră animalele de companie, așa cum o făcea și regretata sa mamă. Regina Elisabeta II era cunoscută pentru dragostea ei pentru câini. În timpul domniei sale, a avut peste 30 de tovarăși canini, rasa Corgi fiind preferata ei în mod special. La moartea reginei, cele mai de preț lucruri ale sale au fost împărățite între cei doi fii ai săi. Charles a devenit regele Charles III, moștenind coroana, în timp ce fratele său, Andrew,  confruntat în trecut cu un proces de abuz sexual și pedofilie, a moștenit cei doi câini ai reginei.

În momentul decesului ei, monarhul deținea doi patrupezi, un corgi și un dorgi, care de acum vor fi îngrijiți de prințul Andrew în casa sa din Windsor. În timp ce Regele Charles III și soția sa Camilla își încep domnia, ei aduc cu ei în Palatul Buckingham proprii căței iubiți, scrie Hellormagazine.com.

Beth și Bluebell tocmai se vor muta în Palatul Buckingham

Dacă nu ați văzut până acum câinii lui Charles și ai Camillei, faceți cunoștință cu cei doi adorabili Jack Russell Terrier ai lor, Beth și Bluebell. Camilla a adoptat câinii de la Battersea Dogs and Cats Home din Londra în februarie 2017 și de atunci sunt membri foarte iubiți ai gospodăriei regale.

Într-un interviu acordat în trecut la BBC Radio 5 Live, Camilla a vorbit despre dragostea ei pentru câini: „Lucrul frumos la câini este că îi poți așeza jos, poți avea o conversație lungă și frumoasă, poți fi supărat, poți fi trist și ei doar stau și se uită la tine dând din coadă”. Regina consort a adăugat că acești câini adoră copiii și au voie „aproape peste tot”. Singura restricție impusă este că nu au voie să doarmă pe pat, a mai relatat BBC.

De asemenea, regina consort a vorbit și despre întâlnirea cu Beth și Bluebell la Battersea Dogs and Cats Home: „De-a lungul timpului am mers la Battersea, iar Beth a apărut și tocmai fusese abandonată”, a dezvăluit ea. „Ne-am gândit că ar fi frumos pentru ea să aibă un prieten. Cei de la adăpost au găsit-o pe Bluebell două sau trei săptămâni mai târziu, rătăcind prin pădure, fără păr pe ea, plină de răni, practic moartă. Și au îngrijit-o, i-a crescut din nou părul. Este foarte drăguță, dar un pic nevrotică, ca să spunem așa…”.

Mutarea în palatul Buckingham mai trebuie să aștepte

În curând însă Bluebell și Beth vor ajunge să exploreze Palatul Buckingham, deoarece clădirea se află în prezent în lucrări de renovare, așa că, deocamdată, vor locui cu Charles și Camilla la casa lor din Clarence House, în Londra. Bluebell și Beth au ajuns deja în atenția publicului, deoarece au apărut pe coperta ediției din iulie 2022 a revistei Country Life. Perechea de patrupede arăta absolut adorabil, purtând colierele de perle ale Camillei.

Regele Charles III este, de asemenea, un iubitor de câini, având anterior un Jack Russell, Tigger, care a decedat în 2002 și pe care l-a îngropat în curtea casei sale de la țară, Highgrove House.

Sursa foto: Instagram / Clerence House