Inna a decis. Are nevoie de alți bărbați în viața ei. Dezinhibată, cântăreața nu s-a oprit la unul, ci a ales patru. Cu care s-a închis în casă. Fără Deliric, iubitul ei, cum am arătat deja. Și sunt frumoși, tare.

Decizia vine după ce, zilele trecute, Inna și iubitul ei Deliric au făcut o ultimă vacanță în Dubai. Cei doi s-au răsfățat la soare și au încântat fanii cu fotografii cu artista, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Într-una din imagini, Deliric mușcă din posteriorul bombat al iubitei sale, iar în altele vedem că cei doi au petrecut timp frumos împreună pe o pistă de Formula 1. Acum, toate acestea sunt istorie.

Iată anunțul făcut de Inna: „Oameni petrecareti, mă bucur să vă împărtășesc proiectul meu special „Dance Queen’s House”. În următoarele 20 de zile, voi fi închisă într-o casă cu prietenii / muzicienii mei @marcoandseba (n.r. foto 1), @davidciente (n.r. – foto 2), @minellimusic și @alexcotoi (n.r. – foto 3). Sooo, va fi o mulțime de muzică nouă și cele mai bune piese vor fi lansate pe 20 noiembrie într-un EP numit „Dance Queen’s House”.

În aceste 20 de zile, veți face parte din călătoria mea, vă voi împărtăși zilnic vloguri pe canalul meu de YouTube și aici pe Instagram! Sper că sunteți gata pentru plimbare! Pace și dragoste”.

Fostele iubiri ale lui Sean Connery ies la suprafață. Prima soție l-a acuzat de ce era mai rău

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri