Ruptura dintre cei doi ar fi survenit la începutul acestui an. Primul semn l-a dat soția „Talismanului”, care a anunțat pe o rețea de socializare că relația începută cu mai bined e 20 de ani în urmă, s-a terminat.

La cum au evoluat lucrurile până acum, cu scandaluri în  poarta casei, pe internet și în studiourile televiziunilor, cu lacrimi și telefoane în direct, dar și cu lucruri grele spuse în public, e de la sine înțeles că nu va fi un divorț facil.

Cei doi ar fi încercat inițial, de dragul copiilor, să se separe civilizat, la notar, dar nu s-au înțeles. Așa se face că au ajuns în instanță. Aici vor urma valuri de dezvăluiri. E de așteptat la Oprea să detalieze infidelitățile soției, iar femeia să ofere informații despre plecarea de acasă a lui Alin pentru alta, dar și despre consumul constant de alcool.

Larisa, acuzată pentru mai multe relații extraconjugale

De fapt, despărțirea celor doi nu e ceva de actualitate. Larisa a decis cu mai mulți ani în urmă separarea de soțul ei și tatăl copiilor. Ea și-a luat fiul și fiica și a părăsit România, stabilindu-se în Anglia. Melissa și Adrian sunt la școală în Regatul Unit. Mai mult, Larisa a revenit la numele de fată (Uță) pe social -media. Potrivit Larisei, soțul ei ar fi început o idilă cu nevasta unui cunoscut om de afaceri, acesta fiind motivul plecării sale. Acum Oprea spune că și nevasta sa ar fi avut „afaceri” cu alți bărbați cât erau căsătoriți.

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei.

În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. (…)

Un alt moment delicat a fost în anul 2014, atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste cinci luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o nouă relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni TV.

Există și alte infidelități, însă, mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri. C-au fost două, c-au fost nouă, de-atunci nu mai e ca nouă. Fac și eu haz de necaz acum, însă, realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei, acesta fiind, de fapt, motivul real al divorțului”, a spus într-un interviu Alin Oprea.

Trei lucruri i-a cerut Tavi Colen lui Alin ca să nu rupă „Talismanul”

Alin Oprea și Tavi Colen au înființat în 1996 trupa „Talisman”. Melodia „Atât de singur” a fost primul lor hit. Cei doi au încetat colaborarea în 2006. De fapt, Tavi a luat decizia: „Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continuăm. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată”, a relatat Tavi Colen.

Angelina Jolie versus Brad Pitt. Începe cel mai mare război de la Hollywood pentru custodia copiilor. Fiecare are o armată de martori

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri