Ciocolata bebelușilor. Nu știați că există și nici cum se prepară

Ciocolata bebelușilor. Nu știați că există și nici cum se prepară
Și micuții au dreptul la cel mai bun dulce. Iată rețeta după care trebuie puteți să faceți o excepțională ciocolată pentru bebeluși.

Potrivit indicațiilor oferite de specialiști, copiii cu vârsta de până în doi ani nu au voie să mănânce ciocolată. Există însă o rețetă excepțională care nu le face rău.

Ciocolata bebelușilor. Nu știați că există și nici cum se prepară

Ce faceți atunci când micuțul dumneavoastră de nici doi anișori plânge pentru că l-a văzut pe un prieten mai mare cum se desfată cu ciocolată? Mămicile au descoperit o rețetă extraordinară pentru bebeluși. E foarte gustoasă și nu conține deloc zahăr. În plus, la prepararea acesteia folosiți doar ingrediente bio. Și se face extrem de simplu.

Folosiți pudră de roșcove

Rețeta pentru ciocolata celor mici se bazează pe pudră de roșcove, care este un ingredient cu mulți nutrienți și un excepțional antioxidant. Nu conține colesterol și nu le face rău celor mici. Pentru pregătirea ciocolatei aveți nevoie de avocado, o banană, o lingură cu pudră de roşcove, o lingură cu fulgi de cocos pentru decor (opțional).

 

Aveți grijă ca avocado să fie foarte bine copt. Puneți fructul în blender cu toate celelalte ingrediente și pasați până obțineți un preparat cremos, dar cu consistență groasă. Faceți biluțe mici și treceți prin fulgi de cocos. Cei mici vor fi fericiți să vadă și să consume un așa dulce.

Adăugați și zmeură

Mai există și o altă rețetă de ciocolată pentru micuți, pentru pregătirea căreia aveți nevoie de o banană, un avocado, 1 lingură cu pudră de roşcove, 150 g de zmeură, o lingură cu ulei de cocos. Zmeura aleasă poate fi atât proaspătă, cât și congelată. Toate ingredientele vor fi puse în blender, apoi se face forma dorită. Pentru o a treia rețetă, în afară de avocado, banană și pudră de roșcove, puteți folosi o linguriță cu miere și un vârf mic de pudră de scorțișoară. Modul de preparare este același.

Sursă foto: carrefour