Ciorba, elementul cheie ca să scăpați de colăceii de pe burtă. E cea mai gustoasă dietă

Ciorba, elementul cheie ca să scăpați de colăceii de pe burtă. E cea mai gustoasă dietă
Vine primăvara și kilogramele nedorite nu vă dau pace? Dacă aveți nevoie de o dietă rapidă și eficientă, o puteți încerca pe cea cu ciorbă.

Puține sunt doamnele care s-au gândit că o dietă cu ciorbă le-ar putea scăpa de kilogramele în plus.

Ciorba, elementul cheie ca să scăpați de colăceii de pe burtă. E cea mai gustoasă dietă

Specialiștii spun că această dietă se ține doar șapte zile și veți scăpa de cinci kilograme. Simplu și extrem de sănătos. Odată ce veți începe acest regim veți scăpa de toxine și veți arăta mai bine ca niciodată. În acest regim puteți consuma ciorbiță la discreție, însă trebuie să aveți grijă să nu fie una cu multe calorii.

În cazul în care vă gândiți să prelungiți regimul, ar fi bine să renunțați la această idee, dacă nu vreți să vă treziți cu anemie sau alte deficiențe de vitamine și minerale. Asta pentru că dieta cu ciorbă este extrem de restrictivă. În plus, nu se recomandă bolnavilor cronici sau femeilor însărcinate.

Ce se mănâncă în dietă

Prima zi este destinată doar fructelor și bineînțeles ciorbiței. Atenție! Nu se consumă banane. Puteți însă opta pentru fructe proaspete sau deshidratate.

Cea de-a doua zi se începe cu consumul unui cartof copt și în timpul zilei consumați ciorbă și legume, mai puțin porumb. În cea de-a treia zi se mănâncă ciorbă, legume (dar nu cele bogate în carbohidrați) și fructe.

Legume, fructe și carne în ziua a șaptea

Ziua a patra este un festin, pentru că aveți voie pe lângă ciorbă și lapte, iaurt și banane. V-ar surâde un smoothie de banane? Ciorbă puteți consuma ori de câte ori doriți și în ziua a cincea, dar suplimentați cu roșii și pește, curcan sau pui la cuptor sau pe grătar. În ziua a șasea, persoanele care țin dietă au voie să mănânce și legume din cele permise, proteine și evident, ciorbă.

În ultima zi vă răsfățați cu ciorbă, legume, fructe și carne.

Sursă foto: paprika

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre