Ciudatul caz al unui bărbat dispărut. Copiii lui au vorbit de o teleportare

Ciudatul caz al unui bărbat dispărut. Copiii lui au vorbit de o teleportare
Povestea lui William Cantelo și Sir Hiram Stevens Maxim rămâne un mister inexplicabil, cu posibile dovezi de teleportare, vieți duble și corupție.

Ciudatul caz al lui William Cantelo. Posibile dovezi ale unei teleportări. William Cantelo a susținut că s-a născut în jurul anului 1838 pe Insula Wight. A fost un inginer avansat care a dezvoltat multe obiecte ciudate și neidentificate, în jurul anilor 1870.

În acea perioadă, el deținea un magazin de „curiozități” pe strada Franceză din Southampton. În acea perioadă era și proprietarul Old Tower Inn. Sub acel pub era un tunel în care Cantelo își petrecea o mare parte din timp, transformându-l într-un atelier subteran. Vizitatorii acestui atelier au susținut că au văzut „mașini cu lumină ciudată”, „globuri care fredonează” și „arme ciudate”.

De asemenea, se spunea că William Cantelo intra adesea în tunel și nu mai era văzut timp de nouă zile sau chiar săptămâni la rând. Localnicii au raportat că au auzit zgomote provenind din acea zonă, dar familia a păstrat munca sa ca un secret bine păzit.

O dispariție ciudată

Poveștile diferă în ceea ce privește evenimentele reale legate de dispariția lui William Cantelo la sfârșitul anului 1880. Unele rapoarte spun că a plecat singur într-o vacanță prelungită ca recompensă pentru munca sa grea, dar nu s-a mai întors niciodată. Alții au susținut că a fost văzut ultima oară intrând în tunelul său și a dispărut într-o gură de fum și un fulger de lumini.

Se susține, de asemenea, că o sumă mare din banii lui Cantelo au fost transferați din contul său bancar după dispariția sa.

Familia lui Cantelo a încercat să-l găsească pe William, dar fără succes. Au angajat un detectiv privat care a susținut că l-a urmărit în America, dar nu a putut afla nimic mai mult și nici nu a oferit dovezi.

Inventatorul Hiram Stevens Maxim

Hiram Maxim a fost un inventator american care a apărut în Marea Britanie în 1881, pretinzând că are 41 de ani. Odată cu el a adus o serie de invenții noi și misterioase, inclusiv o mitralieră. Maxim Gun – prima mitralieră portabilă, complet automată.

De asemenea, a prezentat brevete pentru dispozitive mecanice, cum ar fi o aspersoare de incendiu, o capcană de șoareci, fiare de călcat și pompe de abur și multe altele.

Maxim a pretins inventarea becului, oferind dovezi convingătoare. El chiar a experimentat zborul cu motor, cu mult înainte ca avioanele să existe și a prezentat lucrări științifice susținând că a dezvoltat tehnologia de teleportare.

Impostor sau o viață dublă

Posibile dovezi ale unei teleportări. Cei doi fii ai lui William Cantelo au găsit o fotografie a lui Maxim, a cărei similitudine cu tatăl lor i-a determinat să creadă că el era încă în viață și că și-a asumat o nouă identitate. Aceștia au început să investigheze.

Fiii lui William au încercat să-l interogheze pe Maxim, dar el nu a vrut să aibă nimic de-a face cu ei, susținând printr-o scrisoare că este din America și nu din Insula Wight. Acest lucru i-a determinat pe fii să creadă că Maxim este de fapt tatăl lor, deoarece nimeni din afara familiei nu știa că provin din Insula Wight. Acesta a refuzat să-i întâlnească pe băieți.

Teleportare

Fără dovezi care să susțină viața anterioară a lui Maxim în Statele Unite ale Americii, împreună cu documentele sale care susțineau că a dezvoltat o modalitate de a se transporta dintr-un loc în altul, fiii lui William credeau că tatăl lor trăise o viață dublă și se teleporta din loc în loc.

Misterul fantomelor care bântuie aeroportul Heathrow din Londra! Stafiile se plimbă printre pasageri