Misterul fantomelor care bântuie aeroportul Heathrow din Londra! Stafiile se plimbă printre pasageri

Misterul fantomelor care bântuie aeroportul Heathrow din Londra! Stafiile se plimbă printre pasageri
Heathrow este un aeroport foarte aglomerat. După unele rapoarte, acesta este al treilea cel mai aglomerat aeroport din lume, bazat pe traficul total de pasageri din spatele aeroporturilor Atlanta-Hartsfield-Jackson și Chicago-O-Hare.

Aeroportul Heathrow are cel mai mare număr de pasageri internaționali. Și ar putea avea și cel mai mare număr de pasageri din alte lumi.

Dick Turpin, fantoma hoțului arogant

Poate că una dintre cele mai cunoscute fantome care bântuie aeroportul Heathrow este legendarul Dick Turpin. Dick a fost de fapt văzut pe locul aeroportului înainte ca acesta să fi fost construit! 

Dick a fost un hoț din Anglia în anii 1730. Era cunoscut pentru furturi, jefuirea și uciderea multor oameni. În cele din urmă, a fost prins și apoi spânzurat în 1739.

Zvonurile spun că Dick era atât de arogant încât, când era la spânzurătoare, a sărit singur de pe scară. Mulțimea a fost atât de impresionată încât i-au luat repede trupul pentru a-l îngropa. Dick a devenit o legendă romantizată a numeroase balade și spectacole de teatru englezești.

Fantoma lui Dick este văzută în toată Anglia, dar mai ales la Hounslow Heath, unde se află Aeroportul Heathrow. Dick este adesea văzut călărind pe un armăsar negru mare. Dar la Heathrow, de obicei, oamenii îl văd, îl aud sau îl simt în spatele lor, în special angajații companiilor aeriene.

Mulți declară că au simțit o respirație fierbinte în ceafă sau că au auzit un bărbat urlând.

Fantoma bărbatului care își căuta servieta

În timp ce Dick și-a ales propria soartă sărind de pe scară la spânzurătoare, mulți dintre cei care bântuie aeroportul Heathrow nu au făcut-o. Aeroporturile sunt adesea scenele unor tragedii teribile, iar Heathrow este unul dintre acestea. Multe accidente aviatice s-au produs acolo.

Există o fantomă care a fost victima prăbușirii din 1948 a unui DC3 Dakota. Avionul s-a prăbușit într-o noapte teribilă cu ceață. Nu au existat supraviețuitori ai accidentului, dar echipajul de salvare a continuat să scoată victimele din resturile avionului. În timp ce lucrau, au observat că un domn apărea din ceață.

I-a întrebat dacă i-au văzut servieta. Înainte ca ei să poată răspunde, bărbatul a dispărut din fața ochilor lor. Salvatorii l-au găsit pe bărbat printre morți, mai târziu în acea noapte. Deși prăbușirea s-a produs în urmă cu peste 50 de ani, se spune că bărbatul încă bântuie pista, fiind adesea văzut mergând în sus și în jos pe pistă în căutarea servietei sale.

Omul de afaceri care aleargă pe pistă după servietă

În 1970, inspectorul de poliție Leslie Alton a primit un raport conform căruia radarul a detectat pe cineva pe pistă. Inspectorul Alton, care lucrase la Heathrow de peste 20 de ani, și echipa sa s-au grăbit spre pistă cu mașini de echipaj și mașini de pompieri. Cei din biroul radar i-au spus lui Alton că ar trebui să-l poată vedea pe om, fiindcă erau fixați chiar pe el.

Apoi, i-au spus inspectorului că trebuie să fi dat peste om, pentru că era în spatele lor. Au continuat să caute în timp ce bărbatul a continuat să apară pe radar, dar, inspectorul și echipajul său nu au putut găsi pe nimeni pe pistă. Căutarea a fost întreruptă în cele din urmă. Se crede că era omul de afaceri, mort în avionul prăbușit, care își mai căuta servieta.

Nu este singurul om de afaceri care încă pare să creadă că are lucruri de încheiat la Heathrow. Deși nimeni nu pare să știe cine este sau de ce este acolo, există o fantomă care apare frecvent într-unul din saloanele VIP din Heathrow. Poartă un costum gri. Unii oameni au raportat că l-au văzut doar de la talie în jos.

Aeroportul Heathrow are aproape 67 de milioane de pasageri în fiecare an. Dacă zburați în sau din Heathrow, aruncați o privire în jur. Unii dintre oamenii pe care îi vedeți ar putea fi rezidenți fantomă permanenți ai aeroportului, așa cum circulă poveștile despre aceste lucruri stranii.

Obiceiuri ciudate ale egiptenilor. Informații pe care nu le găsești în manualele școlare