Clanul Kardashian se extinde urmând moda lansată de Ronaldo. Oare e ok ce fac aceste staruri?

Clanul Kardashian se extinde urmând moda lansată de Ronaldo. Oare e ok ce fac aceste staruri?
Elon Musk nu e primul care a făcut asta, dar el e un adevărat „trend setter”, așa că unii i-au urmat exemplul. În lumea vedetelor, tot mai multe sunt acelea care aleg să își păstreze corpul intact și să apeleze la mame surogat pentru urmași.

Elon Musk și Ronaldo sunt unele dintre vedetele cunoscute pentru dobândirea mai multor copii prin intermediul unor mame surogat. Mai nou și clanul Kardashian se extinde la fel. Khloé Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson au un al doilea copil, născut prin intermediul unei mame surogat, scrie Vogue.com.

Chiar dacă micuții nu vor crește cu mama și tatăl sub același acoperiș, Kardashian și Thompson „nu au vrut să arunce un ovul bun”, după cum titrează presa americană, citând din celebrul lor realityshow.

După o fiică de patru ani pe care o au deja, Khloé Kardashian și Tristan Thompson au acum un băiețel, care tocmai s-a născut. Amintim că la mijlocul lunii trecute, un reprezentant al vedetei a confirmat pentru People că cel de-al doilea copil al fostului cuplu Kardashian – Thompson a fost inplantat în noiembrie 2021 în uterul unei mame surogat. Acum, True Thompson, în vârstă de patru ani, are un frate mai mic.

„Khloé este incredibil de recunoscătoare extraordinarei mame surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă”, a împărtășit reprezentantul lui Kardashian cu People la momentul anunțului.

Clanul Kardashian se extinde cu mame surogat

Jucătorul de baschet Tristan Thompson și Khloé Kardashian sunt despărțiți în prezent după un scandal de infidelitate din partea bărbatului, care a fost detaliat documentat în cadrul reality show-ului transmis de Hulu. „Khloé și Tristan nu au mai vorbit din decembrie în afara chestiunilor legate de co-parenting”, a mai arătat reprezentantul vedetei.

Khloé Kardashians, în vârstă de 38 de ani, nu este primul membru al familiei ei care aduce pe lume un copil prin mamă surogat. Sora ei mai mare, Kim Kardashian, a făcut doi copii așa: pe fiica sa, Chicago și pe fiul său, Psalm, în 2018, respectiv 2019. Mogulul SKIMS a luat această decizie după ce a suferit de preeclampsie în prima sarcină cu fiica North West.

Pentru Khloé, nevoia unei mame surogat a rezultat din riscurile de avort spontan, lucru despre care a discutat cu sinceritate la Keeping Up With The Kardashians, emisiunea anterioară a familiei de pe E! „Nu voi intra în detalii, dar medicii au spus că este ca o șansă de 80 la sută să avort”,  adăugând că aproape a pierdut-o pe True în primele etape ale sarcinii. Prin urmare, decizia ei de a utiliza un surogat a fost una pragmatică, spune ea.

Sursa foto: Insragram