Surpriza momentului în Clanul de la Pro TV. Fiica unui mare actor a fost cooptată în distribuție

Surpriza momentului în Clanul de la Pro TV. Fiica unui mare actor a fost cooptată în distribuție
Ana, fiica actorului Gabriel Radu, a fost cooptată în distribuție și e confirmat că va juca în sezonul 3 al serialului Clanul de la Pro TV.

Ana Radu, fiica actorului Radu Gabriel și a actriței Maria Radu, este surpriza momentului în Clanul de la Pro TV. Este absolventă a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, unde a fost membră a Trupei de teatru AS. Apoi a devenit studentă la UNATC – Actorie, din anul 2018. În ciuda vârstei fragede, Ana Radu a fost remarcată deja de regizori astfel că apare deja pe afișul mai multor filme.

Ana Radu are 23 de ani și a jucat deja în mai multe filme și spectacole de teatru

De exemplu:  Alice T., Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, The Break, 5 minute sau 5 Gang: Un altfel de Crăciun. În urmă cu doi ani a fost nominalizată la Premiile Gopo pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar.

La 23 de ani, Ana Radu devine surpriza sezonului 3 al serialului Clanul de la Pro TV, care va începe din 11 septembrie. „Chiar și eu am stat cu sufletul la gură când am văzut trailerul. Garantez, va fi un sezon plin de surprize, cu foarte multă acțiune și peripeții”, mărturisește tânăra vedetă.

Fiica actorului Gabriel Radu a fost nominalizată la Premiile Gopo, în 2021

Mai multe despre rolul ei, Ana a povestit într-un interviu exclusiv pentru Pro TV. Ea va deveni Miruna în serial, „un personaj surprinzător”.

Surpriza momentului în Clanul de la Pro TV

Despre rol ea spune că „e un personaj plin de surprize, cu multe măști. În prima parte are legătură cu lumea polițiștilor, dar pe parcurs se mai schimbă lucrurile”, adăugând că „eu sunt o persoană foarte timidă, sensibilă. Foarte multe roluri pe care le-am făcut au fost fix în zona asta…de fete drăguțe. Mi-ar plăcea să știe lumea că pot avea și cealaltă parte.Ceea ce mi se pare cel mai frumos și de aceea sunt încântată de rolul acesta (nr. din Clanul), este pentru că arată fix cealaltă parte a mea. Este fix ce-mi doream să joc”.

Ana Radu este entuziasmată că joacă în Clanul și promite un rol „surprinzător”

Tânăra actriță spune că iubește atmosfera de la filmări. „Este una dintre cele mai profesioniste echipe pe care le-am întâlnit. Este o îmbinare între profesionalism și distracție pe set. Râdem, ne simțim bine, nu e niciun fel de presiune. Abia aștept să merg la filmări, ca să mă văd cu acei oameni”.

Ana Radu, fiica actorului Gabriel Radu, e mândră să calce pe urmele părinților săi, mama sa fiind, de asemenea, actriță

Actorul Gabriel Radu, pe care îl adoră întreaga Românie din rolul său epic din serialul Las Fierbinți, este foarte mândru de fiica lui. Cel mai mult își dorește să joace împreună, pe scena teatrului sau în filme.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre