Claudia Pătrășcanu a cedat și a trecut la fapte. Totul are legătură cu copiii fostului cuplu

Claudia Pătrășcanu a cedat și a trecut la fapte. Totul are legătură cu copiii fostului cuplu
Claudia Pătrășcanu nu mai suportă situația în care se află cu Bădălău, așa că a cedat și a trecut la fapte. Ce i-a făcut fostului soț.

Un nou incident a avut loc între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Totul a fost povestit chiar de către fiul politicianului, la Xtra Night Show. Fostul cuplu are doi copii, Nicolas (4 ani) și Gabriel (6 ani). Se pare că tensiunea a fost prea mare pentru Claudia Pătrășcanu, care a cedat și a avut o reacție plină de nervi la adresa fostului soț. 

Claudia Pătrășcanu locuiește la Constanța alături de Nicolas și Gabriel, în timp ce Bădălău își face viața în București. Fiul baronului PSD s-a dus la Constanța să își ia copiii la București, ca parte din hotărârea judecătorească ce îi permite acest lucru.  Practic atât Claudia cât și Bădălău au dreptul să stea cu copiii, pe rând. 

Claudia Pătrășcanu a cedat și a făcut scandal. Gest șocant la adresa lui Bădălău 

Claudia Pătrășcanu a cedat

Fiul baronului PSD a povestit că în momentul în care s-a dus să-și ia băieții la București, Claudia nu a vrut să-i lase. Au început să se certe și la un moment dat fost sa soție l-a scuipat. ”Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.”, a spus Gabi Bădălău.

De asemenea, milionarul a mai spus că fosta sa soție, este actuala în acte căci nu au divorțat oficial, nu respectă decizia autorităților de a petrece timp amândoi cu copiii. ”Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii.”, a încheiat Gabi Bădălău. 

Foto: Instagram

Oana Zăvoranu a prins-o cu prosteala pe Adelina Pestrițu. Râzi de mori!