Oana Zăvoranu a prins-o cu prosteala pe Adelina Pestrițu. Râzi de mori!

Oana Zăvoranu a prins-o cu prosteala pe Adelina Pestrițu. Râzi de mori!
Oana Zovoranu a prins-o pe Adelina Pestrițu cu prosteala și a taxat-o imediat. Querida e cu ochiul ”geană” pe influencerițe. Râzi de mori!

Oana Zăvoranu se transformă ușor-ușor în poliția internetului. Nimeni și nimic nu-i scapă. Mai ceva ca-n filmele cu spioni, Querida aruncă ochiul vigilent departe și pescuiește tot ce nu arată bine în online-ul autohton. Evident, are câteva ”cliente” fidele pe care le bifează zilnic. Printre ele, Adelina Pestrițu, pe care Oana Zăvoranu a prins-o cu prosteala și a sancționat-o imediat. A ieșit un moment de tot râsul!

Nimeni nu mai este la adăpost de Oana, care cu siguranță este de neoprit. S-a ajuns până într-acolo încât divele autohtone s-au unit și au pus de-o plângere la tribunal pentru Zăvoranca. Însă ce să vezi? Asta n-a oprit-o pe actriță, care s-a ambiționat și mai tare. 

Oana Zăvoranu a prins-o cu prosteala pe Adelina Pestrițu. S-a ars cu pizza congelată? 

Într-o postare pe Instagram, Adelina Pestrițu le arăta fanilor că face pizza. Vedeta a surprins exact momentul în care se pregătea să bage tava la cuptor. Fanii însă nu au iertat-o, iar cineva a observat un detaliu. Adelina avea mănușile de bucătărie pe mâini, deși se vedea clar în poză că pizza era congelată. ”Când pizza e încă congelată nu ai nevoie de mănuși. Cum a devenit asta vedetă?”, a fost comentariul amuzant al unui internaut. 

Oana Zăvoranu a prins-o

Detaliul comic nu i-a scăpat nici Queridei, care s-a amuzat copios de situație și nu a ratat ocazia să o taxeze pe ”Pinocchio”, așa cum a numit-o pe Adelina Pestrițu. ”Da Pinocchio, tu te ‘arzi’ și cu pizza congelată. Știm…ce naiba dacă nu te știm noi atunci cine?”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Nu se știe exact ce a vrut să transmită Adelina cu poza respectivă și dacă pizza respectivă într-adevăr a fost pregătită într-un final. Una peste alta, putem trage două concluzii. Adelina Pestrițu cu siguranță dă dovadă de precauție și vorba expresiei ”suflă și-n iaurt”. Iar Oana Zăvoranu, pe partea cealaltă, a aruncat de mult precauția pe geam și nu se teme de plângerile înaintate de influencerițe. Ba din contră, se pare că o stimulează să fie din ce în ce mai creativă în a le satiriza!

Foto: Instagram 

Cum e viața de bărbat „casnic” pentru George Clooney. Detalii neașteptate ies la iveală