Claudia Pătrășcanu, terifiată de răzbunarea familiei Bădălău. „Bucuria nu-s daunele financiare, ci ca eu să nu mai exist”

Claudia Pătrășcanu, terifiată de răzbunarea familiei Bădălău. „Bucuria nu-s daunele financiare, ci ca eu să nu mai exist”
Liniștea Claudiei Pătrășcanu s-a dus din nou pe apa sâmbetei. A răsuflat ușurată după ce s-a terminat divorțul de Gabi Bădălău, dar problemele au început din nou.

Claudia Pătrășcanu are din nou o perioadă zbuciumată, după ce familia lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată. Ce s-a mai întâmplat acum.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și familia lui Gabi Bădălău continuă. Fosta soacră a acuzat-o pe artistă că i-ar fi pus microfoane printre lucrurile copiilor, iar din acest motiv i-a făcut plângere penală. Mai mult, vedeta a mărturisit că fostul soț i-a râs în față și i-a spus că ar putea chiar și șase ani de închisoare.

Cântăreața susține că nimic nu este adevărat și spune că s-a speriat când a primit citația, dar e convinsă că adevărul va ieși la lumină și Dumnezeu va face, din nou, dreptate.

„Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există”

„N-am de zis nimic de ei, nici de bine, nici de rău. Dar s-a ajuns prea departe. Și când faci acuzații atât de grave, ar trebui să și probezi. Mi-au făcut plângere penală. Nu știu ce să mai facă. Consider că prin toate procesele ce mi s-au deschis, prin faptul că nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii, e clar că nu se gândesc la ei.

Dar Dumnezeu e sus. Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există. Vom merge într-o instanță însă, adevărul se va demonstra.

Claudia Pătrășcanu e cu nervii la pământ: mama lui Bădălău a dat-o în judecată

„Râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar”

Zilele trecute, Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar. Mereu m-am rugat pentru ei, și acum mă rog să se apropie de Dumnezeu mai mult, pentru că nu mai judecă”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Am fost, am dat declarație, am spus realitatea care se va vedea și-n instanță. Vor trebui și ei să probeze toate aceste acuzații. Toată familia Bădălău, inclusiv tatăl, au permis și inventat și alte procese, făcute împotriva mea cu răzbunare și răutate. Dar și împotriva copiilor. Se pare că-n afară de mine, nimeni nu se gândește la ei. Se luptă cu cineva în interiorul lor”.

„Ei au fost înregistrați și filmați toată viața în casa lor. Această familie a fost implicată în scandaluri, vizată”

„Și-au pierdut orice demnitate, omenie, caracter. Și-au pierdut și mințile și sufletul, s-a ajuns extrem de departe. Răutatea i-a cuprins cu totul. S-a făcut o plângere penală, unde vor fi depuse mai multe înregistrări, nu doar cele ce existau.

Despăgubirile le voi cere eu, pentru că sunt băgată într-un proces unde mi se duc acuze care nu există. Ei au fost înregistrați și filmați toată viața în casa lor. Această familie a fost implicată în scandaluri, vizată. Pentru ei e ca un cârlig să arunce vina pe mine, să mă ruineze financiar, să nu-mi dea liniște, și să mi ia copiii”.

E posibil să aibă artista probleme cu justiția?

„Niciodată nu voi dori să-i fac rău tatălui copiilor. Dar dacă el și-o face cu mâna lui”

„Poate se gândesc că așa ajung să locuiască la ei. O să duc toate procesele, toate invențiile, cu demnitate. Acesta mi se pare cel mai diabolic. Știu că Dumnezeu, divinitatea, mie îmi face dreptate. Niciodată nu voi dori să-i fac rău tatălui copiilor. Dar dacă el și-o face cu mâna lui… Ei au vrut procesul ăsta, și se va afla totul. Bucuria lor mare nu-s daunele financiare, ci ca eu să nu mai exist. Când am primit citația, să mă prezint la Criminalistică, m-am și speriat.

Am crezut că e o greșeală, nu înțelegeam nimic. Când am ajuns acolo, am realizat despre ce e vorba. E deja ceva diabolic, o nebunie. Dar o să mă prezint la toate procesele, voi face alte sacrificii financiare, voi lua de la gura copiiilor, ca să-mi fac dreptate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre