Claudia Pătrășcanu, chinuită de remușcări. „Eram tinerică și luam decizii pripite…”

Claudia Pătrășcanu, chinuită de remușcări. „Eram tinerică și luam decizii pripite…”
În timp ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt ca șoarecele și pisica, Claudia Pătrășcanu e din ce în ce mai liniștită.

Anul acesta de Paște, Claudia Pătrășcanu a petrecut într-un loc extrem de drag sufletului său.

Claudia Pătrășcanu și marele regret al său. „Eram tinerică și luam decizii pripite…”

Într-o postare recentă pe contul său de socializare, Claudia Pătrășcanu le-a recunoscut fanilor un lucru de care îi pare extrem de rău. Vedeta a spus că acum câțiva ani a avut ocazia să devină celebră în Turcia, însă în acel moment a considerat că nu e cel mai potrivit moment. Îndrăgostită de această țară, e a ajuns de 15 ori acolo.

„Urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei”

„M-am reîntors în Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare dată. Îmi place totuuuul acolo. Eram întrebata dacă cumva sunt turcoaică?! ? Adevărul este că a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orașul. Să va spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzică?

Acum 9 ani urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei, dar trebuia să stau ceva timp acolo și era destul de greu să mă adaptez singură printre străini. Eram tinerică și luăm decizii pripite ce-i drept, dar niciodată nu e prea târziu pentru nimic.”, a mărturisit vedeta.

„Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva”

Dincolo de viața profesională, Claudia a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce a început divorțul de Gabi Bădălău. Dar cei doi au ajuns acum la gânduri mai bune, de dragul celor doi copii. „Timpul rezolvă absolut tot, dar important este să ai răbdare. Am învățat că trebuie să ne acceptăm viața așa cum este, cu întâmplările care vin și să nu disperăm.

Au fost momente, recunosc, când au fost momente de disperare, de teamă și de orice. Un divorț nu este ușor. E foarte greu! Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva. Se pare că am trecut peste. Sunt bine, sunt liniștită emoțional și copiii m-au ajutat foarte mult”, a spus Claudia pentru ProTV.

Sursă foto: instagram