Claudia Pătrășcanu despre ce i-a făcut Gabi Bădălău la întâlnirea din mall: „Nu am jucat teatru”

Claudia Pătrășcanu despre ce i-a făcut Gabi Bădălău la întâlnirea din mall: „Nu am jucat teatru”
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o întâlnire de gradul zero la mall. Ce au făcut foștii soți alături de cei doi copii, Nicholas și Gabriel.

Chiar dacă de nenumărate ori au aruncat cu noroi unul în celălalt, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au rămas niște părinți responsabili.

Claudia Pătrășcanu despre ce i-a făcut Gabi Bădălău la întâlnirea din mall: „Nu am jucat teatru”

Cu ceva timp în urmă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au scos copiii la un mall din Constanța. Micuții Nicholas și Gabriel au fost în culmea fericirii pentru că au primit de la părinți tot ce și-au dorit. Ba chiar au fost lăsați să se joace și cu mașinuțele, iar asta i-a adus în extaz. În tot acest timp cei doi adulți s-au comportat ca și cum ar fi încă împreună. Așa cum se vedea în înregistrările surprinse de paparazzi, au fost ore minunate și pentru micuți și pentru părinții lor. Cu toții au comunicat ca-n vremurile bune.

Din câte se vede, Gabi și Claudia se pot înțelege și frumos, chiar dacă doar de dragul copiilor.

Nu este pentru prima dată când se întâlnesc în această formulă

Aceștia au fost surprinși de paparazzi weekendul trecut, iar acum Claudia a vorbit despre acel moment. Cântăreața a menționat că nu este pentru prima dată când cei patru ies împreună, de dragul copiilor. O declarație care sigur le va da bătăi de cap unora.

„Încercăm să fim părinți, asta e important. Încercăm ca acel moment să-l dedicăm, practic, lor. Pentru că ei sunt pionii principali, ei se alintă, ei vor să ne vadă împreună zâmbind, fericiți… Asta este și ideea.  Zâmbim de dragul lor, suntem fericiți, pentru că trebuie. Și nu am jucat teatru, pentru că, dacă unuia dintre noi nu-i convenea ceva, sunt convinsă că niciunul nu mai ieșea.

Dar, repet, pentru noi nu este o noutate, pentru copiii care ne văd, atunci când au ocazia, e foarte OK. Și mi se pare normal, așa și trebuie. Asta ar mai trebui, să avem discuții contradictorii de față cu copiii. (…) Nu este pentru prima oară când noi ieșim într-un mall, la restaurant, să petrecem împreună în formula asta. S-a întâmplat de mai multe ori, de când suntem în divorț. (…)”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

De ce s-au despărțit cei doi

Când Claudia a anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu, toți au vrut să știe care a fost motivul. Mai ales că totdeauna au pozat într-o familie fără probleme. Din declarațiile cântăreței, se pare că afaceristul a rămas același Don Juan care nu ratează nici o frumusețe autohtonă.

 „Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!”

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsă de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu… Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)!

Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soţul”… Și-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime!”, a afirmat vedeta, conform Okmagazine.

Sursă foto: cancan