Claudia Pătrășcanu îi dă lovitura fatală lui Gabi Bădălău. A făcut totul în mare secret

Claudia Pătrășcanu îi dă lovitura fatală lui Gabi Bădălău. A făcut totul în mare secret
Surprize, surprize, din partea Claudiei Pătrășcanu. Deși cu ceva timp în urmă spunea că avocații i-au mâncat banii cu care ar fi putut cumpăra o casă pentru copii, situația stă cu totul altfel.

Nimeni nu a știut ce are de gând să facă, iar acum Claudia Pătrășcanu se bucură ca un copil.

Claudia Pătrășcanu îi dă lovitura fatală lui Gabi Bădălău. A făcut totul în mare secret

Încă soția lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu e o femeie puternică care știe foarte bine să se descurce. Artista a făcut un pas extrem de important și a achiziționat o casă unde urmează să se mute cu cei doi băieți. Este o palmă grea pe care i-a dat lui Gabi Bădălău, care nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva, de aceea vedeta a ținut să facă totul în mare secret.

Banii pentru locuință i-a strâns din cântări

Noua locuință a Claudiei se află la malul mării, pentru că totdeauna și-a dorit ca micuții ei să crească într-un mediu frumos, iar acum sursele spun că a angajat și designeri de interior care să facă totul așa cum scrie la carte. Potrivit propriilor declarații, Claudia nu a apelat la ajutorul nimănui, banii pentru casă fiind câștigați de ea din concertele pe care le-a susținut.

Ce se întâmplă acum între Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău, înaintea procesului din 9 septembrie

 

„Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios”

Claudia și Bădălău nu au terminat nici acum divorțul,, iar artista susținea cu ceva timp în urmă că afaceristul o ține legată de el, tocmai pentru a cheltui toți banii pe care-i câștigă. „Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani. (…) Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?

Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează!

„Vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”

Până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui. Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită.

Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a declarat Claudia pentru Cancan.

Sursă foto: instagram