Claudia Pătrășcanu spune tot adevărul despre divorțul de Bădălău. De ce o ține afaceristul legată de el

Claudia Pătrășcanu spune tot adevărul despre divorțul de Bădălău. De ce o ține afaceristul legată de el
Claudia Pătrășcanu nu mai rezistă. Cântăreața se luptă de multă vreme să termine divorțul, dar Bădălău îi pune mereu piedici.

A cheltuit sume imense pe avocați, dar nici acum Claudia Pătrășcanu nu are vești bune despre divorț.

Claudia Pătrășcanu spune tot adevărul despre divorțul de Bădălău. De ce o ține afaceristul legată de el

Claudia Pătrășcanu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre divorțul care i-a zdruncinat viața. Cântăreața susține că nu o deranjează nicicum relația lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu și singura ei dorință este să fie liberă. Numai că a ajuns să nu mai spere la acest lucru.

Ea a afirmat că a pierdut atât de mulți bani la divorț, ce puteau fi folosiți la achiziționarea unei case pentru copii. În plus, e convinsă că Bădălău mai speră într-o împăcare și face astfel încât vedeta să cheltuie toți banii pe care-i câștigă.

„Am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta”

„Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani. (…) Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?

Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează!

„Vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”

Până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui. Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită.

Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a declarat Claudia pentru cancan.ro. Și nu doar afaceristul o ține în șah.

Mama acestuia a asigurat-o că niciodată nu va primi divorțul, pentru că ,,Gabi nu are femeie de lăsat”.

Sursă foto: instagram