Claudia Pătrășcanu îl acuză din nou pe Gabi Bădălău că era drogat când a luat copiii. Bianca, martor?

Claudia Pătrășcanu îl acuză din nou pe Gabi Bădălău că era drogat când a luat copiii. Bianca, martor?
Fiul boss-ului de la Curtea de Conturi e un fel de magnet. Pentru domnișoare și probleme. Nici nu a ieșit bine din povestea cu cele trei „vecine” pe care le-ar fi condus acasă după o ieșire în club, de zilele trecute, că fosta soție pune din nou artileria pe el.

Claudia Pătrășcanu îl acuză din nou pe Gabi Bădălău că era drogat când a luat copiii în vizită. Așa cum știți cei doi trăiesc separat, iar bărbatul ia copiii la el în anumite zile. După ce a vorbit la televiziuni despre problemele pe care le are soțul ei cu drogurile, artista a ieșit din nou la înaintare. În urmă cu câteva minute a izbucnit din nou pe pagina de socializare cu acuzații grave.

„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influenta substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță.

Claudia Pătrășcanu îl acuză din nou pe Gabi Bădălău că era drogat când a luat copiii

Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, că unul e Bădălău! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30….. copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel weekend:

Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări.

Bianca Drăgușanu, martor?

S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării. Dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor. Și anturajul dubios în care se învârte. Oameni ai statului ăsta român, vă implor ca mamă. Gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor…. Eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?!

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR. În permanență este sub influența acestor substanțe. Și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta? Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că există acest Bădălău?

Copiii mei nu mint niciodată. Dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai SUS, să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău! Tot această doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei…

Copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați în serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafață tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Va rog, faceți ceva!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul ei de socializare.

Liz Taylor și bijuteriile care au făcut istorie. Cine e bărbatul care a vrut să-i dăruiască actriței ”Taj Mahal-ul”