Claudia Pătrășcanu nu s-a uitat la bani, dar și-a împlinit cel mai mare vis. Ce va spune Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu s-a uitat la bani, dar și-a împlinit cel mai mare vis. Ce va spune Bădălău
După o perioadă de suferință care părea că nu se mai termină. Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată. Și-a împlinit una dintre marile dorințe.

A muncit enorm, a făcut sacrificii, însă a reușit să-și cumpere casa mult visată. Și nu orice casă, ci o vilă care se întoarce după soare.

Divorțul de Gabi Bădălău a făcut-o pe Claudia Pătrășcanu să renască. Cântăreața nu s-a lăsat, a muncit din greu, a strâns din dinți, dar acum e fericită că și-a cumpărat o superbă vilă, în Constanța. Artista a postat și primele imagini pe contul de socializare și a fost felicitată de toți cei care o iubesc.

Casa la care Claudia a visat mult timp are patru dormitoare, două sufragerii, două băi, dar și trei garaje, un beci și un dressing imens. Adică tot ce îi trebuie vedetei, dar și copiilor săi pentru a trăi cu adevărat așa cum își doresc.

În scandal cu Bianca Drăgușanu

Pe de altă parte, Claudia nu ratează nici o ocazie să nu spună tot ce are pe suflet despre Bianca Drăgușanu și susține că e întreținută de acesta. Mai mult, ea afirmă că Bădălău îi ajută și familia.  „Ea, care își permite să vorbească despre câți bani plătește Gabi copiilor, dar el îi ține ei toată familia în spate.

El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii, 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a mărturisit cântăreața.

1 martie la tribunal

Bianca n-a mai suportat, așa că a dat-o în judecată pe cântăreață, iar primul termen este pe 1 martie. ”Drum bun până la Constanța. Oricine în zilele noastre de acum poate să deschidă un proces, important să ai dovezi pentru a deschide un proces, dovezile contează.

Grijile mele sunt altele, copiii mei, activitatea mea, eu am treabă, nu stau, eu chiar am treabă serioasă. Am alte priorități în viață și treburi serioase, ăștia care nu au treabă, să deschidă procese. Eu am multe responsabilități”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Recomandarile noastre