Claudia Pătrășcanu s-a cuplat cu Adi de la Vâlcea. „M-am săturat să-mi fie atâta dor” – Exclusiv

Claudia Pătrășcanu s-a cuplat cu Adi de la Vâlcea. „M-am săturat să-mi fie atâta dor” – Exclusiv
Claudia Pătrășcanu a scăpat de Gabi Bădălău și, în primă instanță, judecătorul a decis domiciliul copiilor acasă la ea, așa că nu își mai încape în piele de bucurie. Acum, artista a decis să încerce ceva nou.

În vârstă de 44 de ani, și cunoscută, o vreme, sub numele de scenă Claudette, Claudia Pătrășcanu este prezentă pe scenă de mulți ani, iar acum a decis să se lanseze și în manele. Și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. Între timp, cariera solo a prins-o mai bine, și nu a renunțat la muzică nici după ce a devenit soție și, apoi, mamă. Artista lansează constant melodii, ultima apărând acum o lună. Cântă despre iubire și dor, alături de Magic Orchestra.

Claudia Pătrășcanu se lansează în manele

După ce instanța a stabilit că fiii ei și ai lui Gabi Bădălău vor locui cu mama, artista a decis să mai facă o schimbare majoră în viața ei. Dar, e vorba de repertoriu. Consacrată pentru vocea ei cristalină, artista a decis să își încerce norocul cu manele. Nu ar fi prima voce care o dă pe manele, inclusiv artiste cu celebritate mai mare decât a ei au tatonat zona, și cu mare succes. Amintim aici numai un simplu exemplu, Loredana Groza, secondată de toți marii maneliști ai României cântând despre fericire.

Ce cântă fosta soție a lui Gabi Bădălău împreună cu Adi de la Vâlcea

Claudia Pătrășcanu va lansa prima manea în duet cu celebrul manelist Adi de la Vâlcea. Așa cum fosta soție a lui Gabi Bădălău a arătat marți, proiectul a avansat bine. Cei doi artiști au ajuns deja în studioul de înregistrări. „M-am săturat să-mi fie atâta dor, inima să îmi bată doar în gol. Și eu să simt că mor ușor, ușor, ușor, bolnavă de amor”, cântă, în partea de refren, Claudia Pătrășcanu. Vedeta nu a dezvăluit încă momentul lansării piesei, însă este de așteptat că acesta lucru se va întâmpla cât de curând.

Sursa video: Facebook

Recomandarile noastre