Exclusiv. Adi de la Vâlcea e gata de război, s-a înarmat

Exclusiv. Adi de la Vâlcea e gata de război, s-a înarmat
Românii ascultă manele, iar trending-ul pe YouTube evidențiază acest lucru în mod constant. Faptul că sunt numărul unu în preferințele publicului, cu milioane de accesări, îi face pe artiști să încaseze sume mari de bani. Iar averea și-o etalează.

Adi de la Vâlcea e gata de război, s-a înarmat. Artistul, care apare pe cel mai vizualizat videoclip al momentului, Fericirea, alături de Loredana Groza și o întreagă pleiadă de colegi de breaslă, trăiește pe picior mare.

Recent, așa cum Rețete și vedete a scris, artistul și-a vândut splendida mașină sport Corvette și a trecut la un alt nivel. Nimeni nu e mai fălos ca el la volanul noului său Land Rover. Pe care îl laudă că e accesorizat ca și când ar fi fost conceput de extratereștri. Adi de la Vâlcea e prezent pe YouTube inclusiv într-un vlog pe care îl alimentează constant cu noutăți. Zilele trecute, în timp ce își etala noua achiziție, mărturisind că mașinile sunt singurul său viciu, un detaliu a ieșit la iveală în timpul filmării.

Adi de la Vâlcea e gata de război, s-a înarmat

Celebrul artist și-a îmbogățit curtea nu doar cu o mașină puternică și costisitoare, dar și cu un tun. El are în ogradă un tun din primul război mondial, cel mai probabil ceea ce putem numi „armă de panoplie”. Adică nu am, crede că tunul e funcțional. Și că dacă are dușmani care îi poartă pică îi poate ataca cu tunul. Dar, poate impresiona lejer cu arma din dotare, perfect lustruită.

Cum a ajuns Adi de la Vâlcea proprietar de tun

Tunul a ajuns în posesia lui Adi de la Vâlcea în anul 2012. A fost un  cadou de la prietenii săi care au aflat de ultima pasiune a cântărețului, pentru arme. Mândru peste poate, Adi de la Vâlcea l-a amplasat în mijlocul curţii. Mai întâi a fost nevoie însă să  modifice gardul casei, pentru a-i face loc.

„Este un tun real, că nu m-aș fi onorat să am o machetă. Este un tun real, calibru 76 de milimetri. Mi l-a făcut cadou un prieten, Ionuț. Îmi doream foarte mult un tun”, a mărturisit Adi de la Vâlcea într-o emisiune TV, la momentul respectiv.

Pe de altă parte, trebuie spus că artistul trăiește într-o vilă de 300.000 de euro. Adi de la Vâlcea e gata de război, s-a înarmat. În  interiorul casei sale sunt expuse multe arme de panoplie, dar în seif deține un adevărat arsenal de arme cu glonț.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Anghel Iordănescu a declarat război Parlamentului. Are aliați

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre